Organisatoren van congressen en conferenties zitten wereldwijd met de handen in het haar, nu de coronamaatregelen hun werk in feite onmogelijk maakt.

Maar daar liet Europa’s favoriete conferentie ‘The Next Web’ zich vorige week niet door tegenhouden.

Allereerst de feiten op een rij: The Next Web is het grootste Tech event van Europa. Tienduizenden bezoekers komen ieder jaar vanuit de hele wereld naar Amsterdam om te luisteren naar wereldberoemde sprekers zoals onder andere Gary Vaynerchuck, Tim Ferriss, maar bijvoorbeeld ook onze eigen Prins Constantijn van Oranje Nassau.

Zoals je snapt zou de editie van dit jaar een uitdaging worden met de pandemie waarin we ons bevinden. Maar #TNW was vorige week ondanks alle corona maatregelen terug met een geheel virtuele ervaring, die iedereen ‘a front row ticket’ gaf bij de grootste tech debatten, disruptieve bedrijfsexperimenten en impactgedreven ideeën van het jaar.

Met 2 volle dagen aan sessies, die overigens 12 verschillende thema’s behandelen, zijn er veel sprekers, onderwerpen en informatie. Maar geen zorgen, Ik heb een overzicht voor je gemaakt met de meest interessante sessies die ik zelf heb bijgewoond:

*klik op de button om meer te lezen over die specifieke dag

Samenvatting:

 

 • Leer hoe jouw merk zich moet gedragen om te passen in de tijd waarin we momenteel leven en daarbij relevant te blijven voor jouw publiek.
 • Hoe wordt je onafleidbaar en beheers je jouw aandacht
 • Hoe kan de schat aan overheidsdata worden gebruikt
 • Een wereld om te winnen

   “Ik wil niet teveel stilstaan bij de gevaren van deze crisis, want dan word ik blind voor de kansen ervan”
  Boris – Founder The Next Web

  Bekijk dag 2

   Samenvatting:

    

   • Leiderschap in het nieuwe tijdperk
   • Proces optimalisaties
   • Resoneren als merk

   Hoe kijk ik terug op twee dagen digitale inspiratie?

   De kwaliteit van de sprekers blijft top, alleen blijft het fysiek rondlopen op zo’n festival met de food trucks, een praatje maken met de andere bezoekers onder het genot van koffietje natuurlijk wel een gemis. Echter, in deze uitdagende tijden was het fijn om op deze manier weer met z’n allen positief naar de toekomst te mogen kijken.

   contact

   +31 (0)6 4895 2904
   jerry@
   jerryvanstaveren.nl