gemaakt voor jouw specifieke situatie

Zo veel experts,
zo veel loze beloftes.

De wereld verandert in drastisch tempo. Winkels sluiten, grote instituten vallen om & steeds meer van ons leven speelt zich online af.

Nederlandse grootmachten als  de V&D, Free record shop en ontelbare banken kunnen daar inmiddels over meepraten.

Door al deze ontwikkelingen duiken overal experts op die je graag willen helpen: SEO-experts die jou een nummer één positie in Google beloven, marketeers die je zichtbaar maken voor de hele wereld & copywriters die je met de best gelezen artikelen op het internet zullen voorzien.

Allemaal om jouw online “etalage” prachtig in te richten! Want daarmee zal jouw zakelijke succes onvermijdelijk zijn, toch?

Maar een mooie etalage maakt nog geen mooie business!

stop met je tijd steken in een middel en ga voor het doel

Het nieuwe tijdperk van
Verkoop is hier!

Met bijna 20 jaar ervaring is Jerry van Staveren een “oude rot in het vak“.

Al op zijn 15e maakte hij zijn eerste opwachting op een verkoopvloer & sindsdien heeft verkoop hem niet meer los gelaten. Van accountmanager tot salesmanager & van adviseur tot business coach, Jerry van Staveren heeft alle verkoopfuncties bekleed binnen de grootste ondernemingen in de Nederlandse zakenwereld.

Maak gebruik van deze ervaring en neem direct een voorsprong op jouw concurrenten!

“Als ik iemand zou aanbevelen, zou dat zonder twijfel Jerry zijn.
Wat Jerry zo bijzonder maakt is dat hij als een van de weinigen aan andere ondernemers kan uitleggen waar ze de fout in gaan
op het gebied van verkoop & hoe ze dat op een slimme wijze kunnen aanpassen en verbeteren.
Ik sta steeds weer te kijken van hoe de opdrachtgevers van Jerry met dezelfde, of zelfs minder inspanning, veel betere resultaten behalen. What a talent!”

Peter Post

Eigenaar van Peter Post.com

“Met Jerry als coach heb ik mijn eerste klanten binnengehaald & ben ik steeds verder uitgegroeid. Hij heeft mij dan ook niet één, maar vele eye-openers geboden met betrekking tot ondernemen.
Hij heeft mij nooit verteld wat ik ‘moest doen’, maar mij d.m.v. zijn ondersteunende manier van coachen, zelf laten ontdekken. Hierdoor is het veel beter in mijn systeem komen te zitten & durf ik ook zelf beslissingen te nemen.Altijd met een merkbare diepe passie voor het vak en de beste bedoelingen om je oprecht verder te helpen in je bedrijf. Eeuwig dankbaar!”

Janne Schuijn

Eigenaar van JanneSchuijn.nl

gemaakt voor jouw situatie

We zien door de bomen het bos niet meer

De mogelijkheden lijken momenteel wel oneindig en daardoor verliezen we zicht op wat er écht toe doet!

We raken gevangen in dingen als SEO, KPI’s & social media. We vergeten daarbij dat essentiële onderdeel dat nodig is om jouw business te laten groeien & die ondanks Nr 1 Posities in Google lastig te realiseren is: OMZET!

leer de juiste stappen te zetten

Goede verkoop draait om vertrouwen

Verkoop is als een schaakspel met jouw potentiële klanten. Een duidelijke strategie hebben en weten wat je volgende zet gaat worden is van cruciaal belang. Doe je dit niet, dan zal je schaakmat worden gezet.

Zorg met dit script voor een vangnet en leer de juiste zetten. Zet daarmee jouw potentiële klanten schaakmat!

 

Stap 1 – Aanvraag

Je besteld jouw persoonlijke script en max 2 uur durende consult via het invulveld onderaan deze pagina en geeft daarin jouw contactgegevens op

Stap 2 – Contact

Aan de hand van deze contactgegevens neem ik per telefoon contact op om een fysieke afspraak te maken en daarin bespreken we jouw specifieke situatie

Stap 3 – Creatie & Levering

Na dit consult, waarin we jouw product, doelgroep en knelpunten bespreken, wordt het maatwerk script samengesteld en binnen 10 dagen verstuurd per e-mail

de ultieme mix: praktijkervaring & script

Een recept voor Succes

“Praktijkervaring is niet een manier om te leren, het is de enige manier om te leren” – Albert Einstein

En dat is het verschil tussen een expert en een beginner: de tijd die geïnvesteerd is in het verkrijgen van praktijk ervaring.

Je mag jezelf pas expert noemen als je minimaal 10.000 uur besteed hebt aan het verfijnen van een vaardigheid. Maar als je héél eerlijk bent…: heb jij nog 10.000 uur te besteden?

Maak gebruik van mijn 10.000 uur via het consult en ga direct aan de slag met jouw gepersonaliseerde script! Want de praktijk is het enige dat telt!

MAATWERK

Elk bedrijf, elk persoon, elke doelgroep & elke uitdaging is anders. Daarom heeft het geen zin om inhoudelijk identieke dezelfde stappen te doorlopen. Ik geloof juist in een maatwerk aanpak, speciaal samengesteld voor jouw situatie

INTERACTIE

Een onmisbaar facet is de interactie. Stel je vragen, geef input, benoem je ervaringen en stel jouw knelpunten voor. Op die manier kunnen we een script creeeren waar je écht wat aan hebt en geweldige resultaten mee kan boeken

 

Actie

Het script is niets waard zonder implementatie. En daar draait het om: Dat je actie gaat ondernemen met het script en de punten uit ons consult. Meters maken en ervaring opdoen waarmee je jouw verkoop verbeterd

Casestudy 1 – Te veel omzet

Na gebruik van het script nam de omzet zo drastisch toe, dat hij genoodzaakt was van rechtsvorm te veranderen

Casestudy 2 – Een vangnet

De teugels stevig in handen tijdens het gesprek en regelmatig met vertrouwen op de structuur kunnen terugvallen

Casestudy 3 – Voorbeeld

Na verschillende standaard verkoop trainingen maakte deze verkoop strategieën wel het gewenste verschil

“Ik ervaar Jerry als gestructureerd en deskundig. Hij is enthousiast, houdt echt van zijn vak en is altijd op zoek naar ontwikkeling hierin.
Aan Jerry heb je een stabiele factor en een “omzetverhoger” voor je bedrijf”

Eelco de boer

Eigenaar van Winst.nl

“Op een fantastische locatie hebben circa 45 Business Club leden & introducés ademloos naar de tips & tricks van Jerry op het bied van verkoop geluisterd. Tijdens de handvaten, die Jerry de leden aanreikte was er ook de ruimte om eigen problemen met klanten voor te leggen waardoor er een mooie interactie tussen de spreker en het publiek ontstond. Een leerzame avond!”

Business Club

WAAROM ZOU IK DIT MOETEN NEMEN?
“Praktijkervaring is niet een manier om te leren, het is de enige manier om te leren” – Albert Einstein

Het verschil tussen een expert en een beginner is vaak simpelweg de tijd die geïnvesteerd is in het verkrijgen van praktijkervaring.

Een vuistregel die ze hiervoor hanteren is ‘de 10.000 uren regel’. Die stelt dat jij jezelf pas expert kan noemen als je minimaal 10.000 uur besteed hebt aan het verfijnen van een vaardigheid.

Maar als je héél eerlijk bent…: Heb jij nog 10.000 uur vrij in jouw agenda?

Dat is waar de expertise van een succesvolle coach het best tot zijn recht komt!

Gebruik maken van de 10.000 uren van een andere expert om daarmee zelf versneld stappen te kunnen zetten, zonder zelf het wiel opnieuw te hoeven uitvinden.

WAT IS JOUW ACHTERGROND?

Geboren in Amsterdam & al op vroege leeftijd “besmet” met het verkoop virus. Op mijn 15e maakte ik al mijn eerste opwachting op een sales-vloer. Gewapend met een headset voerde ik mijn eerste koude salesgesprekken voor BRC, dat inmiddels is uitgegroeid tot het welbekende ‘weekendjeweg’ & Bookit.

Verkoop & targets behalen heeft mij sindsdien niet meer uit zijn greep verloren.

Na het behalen van mijn bachelor (BBA) Commerciele Economie aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik mijn verkoopkwaliteiten verder uitgebouwd bij het gerenommeerde Reed Elsevier waar ik begon als Account manager, maar al snel doorgroeide tot Teamleider met een eigen groep ‘verkooptijgers’

Jerry van Staveren - Reed Business

De eerste stappen als coach werden gezet. Het was toen vooral mijn missie om Sales Manager te worden. Niet lang daarna kreeg ik die kans bij OTTO, uitzendorganisatie van het jaar 2014/15, waarbij ik grote klanten onder mijn hoede nam & een team van account managers aanstuurde.

De volgende uitdaging bracht mij naar Metro Cash & Carry, de overkoepelende organisatie van Makro, Staples & MediaMarkt, waar ik aan de slag ging als Adviseur. Gericht om high-end klanten naar het volgende niveau te brengen & tevreden te houden ondanks een dalende markt. Niet altijd even makkelijk kan ik je verzekeren.

Maar de puzzelstukjes vielen pas echt op hun plaats toen ik de kans kreeg om ondernemers te gaan coachen bij de coachingsorganisatie van Eelco de Boer: Winst.nl.Untitled design (63)

Na met veel plezier deze functie te hebben vervuld & deel te hebben mogen uitmaken van verschillende mastermind groepen was de tijd echt aangebroken om op eigen benen te staan.

Om ondernemers te helpen het volgende niveau in hun business te behalen en versneld stappen te zetten.

Mastermind Groep

WAAR LIGT JOUW ERVARING?
Mijn ervaring is vooral op het gebied van sales, verkoopbevordering & strategie.

Dat gaat van met mensen in gesprek te komen (leadgeneratie) tot het vergroten van het verkoop resultaat en eigenlijk alles wat daar tussenin zit.

Ik kom met name het best tot mijn recht bij ondernemers en bedrijven die dezelfde focus hebben & meer omzet willen behalen met minder moeite.

En meer resultaat willen onderaan de streep

Spreker Collage

WAAR FOCUST HET SCRIPT ZICH OP?
Net zoals bij mij draait alles om het uiteindelijke resultaat.

Dat wil zeggen: Omzet, conversie & vooral de connectie met jouw gesprekspartner. Omzet is nodig om jouw business draaiende te houden en naar het volgende niveau te trekken.

Het is de levensader van jouw business en zonder omzet is je bedrijf eigenlijk ten dode opgeschreven. Een beroemde mentor zei ooit “Zonder klanten heb je geen bedrijf, maar heb je een hobby”. Daarom ligt mijn focus op verkoop en omzet. Daar ligt mijn kracht.

VOOR WIE IS DIT GESCHIKT?
Het is bedoeld voor iedereen die concreet aan de slag wil gaan en het resultaat van hun verkoopgesprek wil vergroten.

En daar draag ik persoonlijk zorg voor!

Tijdens ons gesprek zullen we jouw specifieke situatie behandelen, de diepte in gaan en daarmee duidelijk krijgen wat het optimale plan van aanpak is voor jouw product, doelgroep en branche.

Geen generieke ’13-in-een-dozijn’ training of vaag gezwets, maar juist een op-maat-gemaakt script, toegespitst op jouw situatie!

Zodat jij direct aan de slag kunt en het optimale resultaat kan gaan behalen.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?
Na jouw aanmelding ontvang ik jouw contactgegevens.

Vervolgens neem ik telefonisch contact met jou op en maken wij een afspraak.

Tijdens ons consult beginnen wij met een “nulmeting” waarbij wij o.a. jouw ervaring, de huidige resultaten, de knelpunten, jouw markt, product & verwachting bespreken.

Op basis van dit gesprek creeer ik het uiteindelijke script, dat maatwerk gemaakt is voor jouw markt en situatie.

Omdat het maatwerk betreft zal het een aantal dagen duren om geheel af te ronden.

Vervolgens zal je het complete script in .pdf ontvangen per email. Zo rechtstreeks in je inbox en klaar om direct ingezet te worden.

WANNEER ZOU IK DIT MOETEN DOEN?
Heb jij het gevoel dat je vooruit wil, zonder tijd en energie kwijt te raken? Dat er meer uit jouw gesprek of klanten te halen is dan je momenteel doet?

Dan komt mijn script goed tot zijn recht!

Wanneer je versneld stappen wilt zetten en direct resultaat wilt behalen, zonder het wiel opnieuw te hoeven uitvinden.

Er zijn zoveel zelfbenoemde experts dat we vaak door de bomen het bos niet meer zien.

En in veel gevallen hebben we al verschillende dingen eens geprobeerd, maar er zit een wezenlijk verschil tussen dingen doen en dingen goed doen!

Op het juiste moment, met de juiste middelen, op maat gemaakt voor jouw situatie. Die zorgen ervoor dat het een doorslaand succes wordt, of sterft in schoonheid.

Al die experts zeggen namelijk niets over jouw situatie. Het gesprek dat voor een architect werkt, zal niet voor een hypotheekverstrekker werken. En in die verschillen schuilt het succes.

Ik help jou om die puzzelstukjes goed neer te leggen, de vertaalslag te maken en daarmee jouw verkoop naar een hoger niveau te tillen.

WERKT DIT IN ELKE MARKT?
Mijn klantenbestand verschilt sterk en ik ben er trots op te zeggen dat ik cliënten in elk denkbare sector heb.

Zo werk ik o.a. samen met bedrijven uit de bouwindustrie, opleiders, architecten, andere coaches en zelfs advocaten en burgermeesters.

Deze zijn elk actief in een eigen branche, met elk een eigen set van regels. Elk mens, elke doelgroep en elke markt is tenslotte anders en vraagt een geheel eigen aanpak om succesvol te kunnen zijn.

Waar ik mij op focus is beïnvloeding en elk mens is daar gevoelig voor, ongeacht in welke markt zij zich bevinden.

Kortom: Geen generieke aanpak, maar wel een aanpak waar elk mens gevoelig voor is en resultaat gaat brengen

MOET IK NU BESLISSEN?
De korting van € 300 is slechts tijdelijk. Ik wil je dus aansporen hiervan gebruik te maken en dan heb je direct al de eerste euro’s verdiend.

Daarnaast: Aangezien het script en de gesprekken een kwestie van maatwerk zijn, is er maar beperkt ruimte. Er zitten tenslotte maar 24 uur in mijn dag.

Er zijn veel ondernemers die mij vertellen dat ze het jammer vinden dat ze niet eerder de stap hebben gezet. Het zou ze een hoop tijd, energie. frustraties en geld hebben bespaard.

Daarom doe je er verstandig aan om te leren welke stappen tot verkoopsucces leiden.

Twijfel je? Vraag je dan eens hardop af:

* Wat kost het script mij werkelijk, over een jaar genomen?
* Wat levert het mij daarentegen op?


* Maar vooral:  Wat kost het me als ik op deze voet doorga?

Hoeveel potentiële nieuwe omzet of klanten loop ik mis en hoeveel tijd verspil ik?

 

WAT KOST HET?
Naast onze gesprekstijd, kost het script slechts tijdelijk:

* Eenmalig  € 997 ex.

* Wil je liever gespreid betalen? Dat kan: Drie achtereenvolgende maandelijkse termijnen van € 350 ex.

“Jerry heeft echt mijn ogen geopend en heeft me inzicht gegeven in wat er anders kan.
Nadat ik verschillende “standaard” verkoop trainingen had gevolgd wilde het niet lukken. Ik besloot Jerry in te schakelen en na aantal goede gesprekken heeft hij mij een hele andere kant laten zien van verkopen. Hij heeft kennis en duidelijk veel ervaring. Ik zie hem als een voorbeeld en zou hem zeker aanbevelen als je vast zit of niet verder komt. Bedankt Jerry!”

Marc Sijbrands

Manager Allround Campers

“Waar ik normaal gesproken hard product selling gewend ben, laat Jerry een hele andere kant zien. Hij is oprecht geïnteresseerd, kan ontzettend goed met mensen omgaan en snapt je als persoon en ondernemer. Een toegevoegde waarde voor ieder bedrijf!”

Ysai Laumen

Eigenaar van Morgen Internet

Next Level Sales 

 

Op maat gemaakt script & consult

Nu samen tijdelijk van €1297,-voor

slechts 997,-

  • Script met 11 stappen voor het optimale verkoop resultaat &

 

  • Een 1-op-1 Consult van 2 uur

Opdrachtgevers

stel niet langer uit

Ja, ik wil mijn maatwerk sales script!

Salesscript
Voornaam & Achternaam
Jouw gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt. Bekijk hier de Algemene Voorwaarden en Privacy Policy