In aflevering 14 van de Jerry van Staveren Podcast doorbreek ik de stilte en neem ik jullie mee tijdens een coachingsessie.

Deze coaching sessie zal opgesplitst worden in 2 afleveringen, waarvan dit de eerste zal zijn. In deze uitzending geef ik vooral veel tips op het gebied van verkoop, die je direct kan toepassen voor je eigen business. In de tweede aflevering zal ik o.a. prijsgeven wat het ik met het bedrijf doe dat ik met 2 andere online ondernemers ongeveer aan halfjaar geleden ben opgestart.

Wil je graag jouw verkoop gesprekken en het algehele resultaat van jouw business naar het volgende niveau brengen? Dan wens ik je veel plezier en waardevolle inzichten toe in deze nieuwe aflevering:

Tijdens dit gesprek komen de volgende facetten aan bod:

  • Hoe je jouw prijzen verhoogd
  • Waarom je nooit korting moet geven
  • Wat je beter kan doen i.p.v. korting geven
  • Hoe je het snelst omzet genereert en bij wie  
  • En nog veel meer…

Links uit deze aflevering

 

Bereik met mij het volgende niveau in jouw business & maak de transitie van hard werken naar smart werken

Jerry van Staveren