In aflevering 4 van de Jerry van Staveren Podcast gaan we iets uniek doen. Iets waarvan ik verwacht had dat ik het nooit zou doen.

Ik ben Business Coach & waar ik mij op dagelijkse basis mee bezig hou is het ondersteunen van succesvolle ondernemers. De manier waarop ik dit doe is door intensieve 1-op-1 sessies, die ik zelf brainstormsessies noem. Deze vinden op vaste tijden plaats &zijn volgens een vaste methodiek. Dit zorgt ervoor dat wij de gestelde doelen gaan bereiken & de ondernemer nog comfortabeler wordt in zijn/haar business. Dit noem ik ook wel: De transitie van Hard werken naar Smart werken maken

In deze vierde aflevering neem ik je mee tijdens zo’n brainstorm sessie & kan je dus precies ontdekken hoe dat in zijn werk gaat. Ben jij ook benieuwd naar de werkwijze van een Business Coach & of dit wellicht iets voor jou kan zijn? Luister dan naar deze podcast.

Tijdens dit gesprek komen de volgende facetten aan bod:

  • Wat een brainstorm sessie isBrainstorm Sessie JvS
  • Welke structuur hierin wordt aangehouden
  • De juiste keuzes maken
  • Wat belangrijk is voor mij als Business CoachJerry van Staveren Lezing 2
  • Waarom groter denken zo waardevol is
  • En nog veel meer…

Links uit deze aflevering

Ik wens je veel luisterplezier & waardevolle inzichten toe.

Bereik met mij het volgende niveau in jouw business & maak de transitie van hard werken naar smart werken

Jerry van Staveren