In de allereerste aflevering van de Jerry van Staveren Podcast neem ik jullie mee naar een lezing die ik heb gegeven aan de ondernemersopleiding van de Hogeschool van Amsterdam

Eind december 2015 werd Jerry van Staveren Business Coach uitgenodigd om te spreken voor alle ondernemersopleidingen van de HvA in de grootste zaal die zij beschikbaar hebben: Het Auditorium. De opdracht voor deze jonge ondernemers was om een product te verzinnen, deze te creeren & vervolgens succesvol in de markt te zetten. Brainstorm sessie lezing

Tijdens deze lezing ga ik dieper in op de volgende facetten:

  • hoe je jouw product in de markt moet zetten
  • hoe je snel resultaat bereikt
  • waarom focus hierin van cruciaal belang is
  • hoe je social media optimaal kan inzetten

Links uit deze aflevering

Ik wens je veel luisterplezier & waardevolle inzichten toe.

Bereik met mij het volgende niveau in jouw business & maak de transitie van hard werken naar smart werken