SALES WORKSHOP – MASTERMIND 

Mastermind Consulting  is een onafhankelijk advieskantoor dat zich heeft gespecialiseerd in advies, project en verandermanagement. Binnen de financiële sector hebben ze complexe veranderprojecten uitgevoerd voor banken, verzekeraars en pensioenfondsen. Ze doen ook projecten in de gezondheidszorg, automotive en overheid.
 
Wat doen ze?
Mastermind vertaalt jouw visie in een solide actieplan en neemt de verantwoordelijkheid om deze uit te voeren. We focussen ons op project- en programmamanagement, waar onze kennis op het snijvlak van verandermanagement en strategie executie binnen complexe organisaties ligt.
 
Wat vroegen ze?
Mastermind heeft zijn sporen verdiend door grote projecten bij de grootste partijen in de financiële wereld te volbrengen maar nu is het tijd om een nieuwe markt te betreden: De Zorgmarkt! 
Hoe gaat dat proces, hoe ziet de ideale klant eruit en tegen welke dingen lopen zij aan waar Mastermind een passende oplossing voor kan aanbieden? Dat waren een aantal vragen waarop wij tijdens deze interactieve sales sessie antwoordt op gingen formuleren. Zodat Mastermind met vertrouwen  deze markt succesvol kan betreden. 
 

Het is onze passie om te winnen en wij stoppen niet voordat ons doel bereikt is. 

andere workshops

kom In contact

+31 (0)6 48 95 29 04
jerry @jerry van staveren .nl