Selecteer een pagina

LEAN principes  

 

Lean is één van de meest voorkomende managementtermen, sterker nog: ‘lean’ is officieel benoemd tot jeukwoord. Het ondergaan van een leen transformatie lijkt tegenwoordig dan ook eerder regel dan uitzondering binnen de bedrijfswereld.

Het succesvol implementeren blijft echter nog wel een ‘dingetje’ en daar helpen wij graag bij.

Begin September heb ik samen met mijn collega Peter de aftrap van een nieuw traject bij één van onze grotere klanten mogen geven.

Onze kracht ligt daarbij vooral op de soft kant – de mens kant in zo’n traject – want die wordt helaas vaak over het hoofd gezien. De nieuwe systematiek wordt vaak leidend gemaakt terwijl het toch echt de mensen binnen de organisatie zijn die het uiteindelijk tot een succes moeten maken.

Even kort gezegd: Het succes van een implementatie ligt niet zozeer bij die nieuwe techniek, dat nieuwe systeem of die nieuwe app, maar ligt juist bij het activeren en meekrijgen van de mensen die er op dagelijkse basis mee aan de slag gaan.

Dus hebben wij de nadruk op het toepassen van de Lean theorie gelegd en lieten we het team zelf ervaren door direct aan de slag te gaan! Learning by doing en daarmee steeds betere resultaten behalen! 

Wat blijft het toch mooi om via teamdynamiek mensen bewust te maken van de impact die ze zelf kunnen realiseren binnen organisaties.

Dat betekent niet alleen een betere borging van kwaliteit, snellere resultaten maar zoals je op de foto kan zien ook voor grote SMILES bij zowel de deelnemers als de coaches!

bekijk foto’s van de workshop

andere workshops

kom In contact

+31 (0)6 48 95 29 04
jerry @jerry van staveren .nl