Lean Workshop

Lean is hot! Het ondergaan van een lean transformatie lijkt tegenwoordig dan ook eerder regel dan uitzondering. Het succesvol implementeren blijft echter nog wel een ‘ding’ en daar helpt Jerry organisaties graag bij.

Samen met collega consultant Peter mocht hij de aftrap geven bij een nieuw traject binnen de accountancy & finance tak van de ANWB.

De kracht ligt daarbij vooral op de soft kant – de mens kant in zo’n traject – want die wordt in de praktijk vaak over het hoofd gezien. De nieuwe systematiek wordt vaak leidend gemaakt terwijl het toch echt de mensen binnen de organisatie zijn die het uiteindelijk tot een succes moeten maken.

Het succes van de LEAN implementatie ligt dan ook niet zozeer op de nieuwe techniek, dat nieuwe systeem of die nieuwe tool, maar ligt juist op het activeren en meekrijgen van de mensen die er op dagelijkse basis mee moeten werken. 

De nadruk ligt daarbij op het toepassen van Lean en daarbij laat Jerry het team vooral zelf ervaren en ondervinden. Door er direct mee in de praktijk aan de slag te gaan! Learning by doing en daarmee steeds betere resultaten behalen! 

Dat betekent niet alleen een betere borging van kwaliteit, snellere resultaten maar ook voor grote glimlachen op de gezichten, bij zowel deelnemers als trainer!

MAAK EEN AFSPRAAK

Markerkant 13-88, 1314 AN Almere

Bevindt zich in: Element Offices Almere