Selecteer een pagina

Lean Workshop

Lean is hot! Het ondergaan van een lean transformatie lijkt tegenwoordig dan ook eerder regel dan uitzondering. Het succesvol implementeren blijft echter nog wel een ‘ding’ en daar helpt Jerry jullie organisatie graag bij.

Hij mocht samen met Peter de aftrap geven bij een nieuw traject binnen de accountancy tak van de ANWB.

De kracht ligt daarbij vooral op de soft kant – de mens kant in zo’n traject – want die wordt vaak over het hoofd gezien. De nieuwe systematiek wordt vaak leidend gemaakt terwijl het toch echt de mensen binnen de organisatie zijn die het uiteindelijk tot een succes moeten maken.

Het succes van de LEAN implementatie ligt niet zozeer bij de nieuwe techniek, dat nieuwe systeem of die nieuwe app, maar ligt juist bij het activeren en meekrijgen van de mensen die er op dagelijkse basis mee moeten werken. 

De nadruk ligt daarbij op het toepassen van Lean en laat Jerry daarbij het team zelf ervaren, door er direct mee aan de slag te gaan! Learning by doing en daarmee steeds betere resultaten behalen! 

Dat betekent niet alleen een betere borging van kwaliteit, snellere resultaten maar ook voor grote glimlachen op de gezichten, bij zowel deelnemers als coach!

kom In contact

Mastermind - Digital training
+31 (0)6 48 95 29 04
jerry @jerry van staveren .nl