Rhenus Logistics & Copex

Op uitnodiging van Rhenus Logistics (top 10 logistiek dienstverlener in Nederland) & Copex sparren met de directie en het managementteam over de nieuwe koers. Als dagvoorzitter in samenspraak een plan van aanpak creëren om de gestelde doelen voor 2020 daadwerkelijk te gaan bereiken.

Rhenus omschreef het doel zelf als volgt: We gaan voor goud 2020” is het aanbieden van lucht- en zeevrachtdiensten voor zowel import als export in de nichemarkt “Temperatuur Gecontroleerd” (zoals bloemen, groenten/fruit/vlees/vis etc.)

Deze brainstormdag willen we benutten om met elkaar ‘out of the box’ na te denken over hoe we Rhenus Fresh & Copex als gezamenlijke service kunnen aanbieden (en uitbreiden) aan bestaande en nieuwe klanten.”

Recensies n.a.v. de dag

“Uit tactisch oogpunt hebben wij Jerry ingeschakeld. Twee aparte BV’s moeten samen 1 één zelfsturend team worden en dan moet je niet zelf voor de groep staan.  De sessie was erg goed, Ik heb het erg naar mijn zin gehad tijdens de dag en dat de groep nu zeer gemotiveerd is en vooral kansen ziet is heel positief. Ik zou Jerry van harte aanbevelen.”

“De reden om Jerry in te zetten als dagvoorzitter is door ons management ingezet en tijdens de dag heb ik hem als zeer prettig ervaren. Door de juiste vragen, goede interactie en het feit dat iedereen in dezelfde tak van logistiek zit, kwam de discussie goed op gang. Ik zou Jerry aan iedereen aanbevelen”

“Na een positief kennismakingsgesprek besloten we Jerry te vragen voor onze brainstorm dag. De dag in goede banen te leiden en ons te helpen door de juiste vragen te stellen en de rode draad boven tafel te krijgen. Ik heb een zeer positieve dag gehad. Goede input ontvangen van Jerry en goede interactie tussen Jerry en de groep. Prima gedaan

“Het was een leerzame en welvarende dag moet ik zeggen! Bedankt voor je inzet en leuke presentatie Jerry.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rhenus Logistics Nederland (@rhenuslogisticsnederland) op

bekijk foto’s van de sessie

andere workshops

Mastermind - Digital training

kom In contact

Mastermind - Digital training

+31 (0)6 48 95 29 04
jerry @jerry van staveren .nl