meepraten meedenken meedoen

Wat vind JIJ belangrijk voor jouw toekomst op Zuid? Wat heb jij nodig om een goede baan te vinden? Hoe krijgen jouw kinderen een goede opleiding? En wat heb jij nodig om prettig en veilig te wonen op Rotterdam Zuid?

Daar zijn we actief over in gesprek tijdens verschillende live en online wijkgesprekken met de bewoners van Zuid. In deze reeks wijkgesprekken wordt er teruggeblikt op de afgelopen 10 jaar, bespreken we de huidige situatie en blikken we vooruit, over de thema’s school, wonen en werk. Daarbij is het uitgangspunt: meepraten,  meedenken en meedoen.

De opbrengst van de wijkgesprekken en digitale gesprekken wordt opgeslagen in Spilter en gebruikt als voeding voor de grote BurgerTOPZuid2022.

daarmee heb je als bewoner van Zuid de mogelijkheid om actief mee te denken en de toekomst van Zuid op het gebied van werken, wonen en school te bespreken. Meer info: https://www.nprz.nl/articles/wijkgesprekken-over-school-werk-en-wonen

De Burgertop is een initiatief van het Nationaal Programma Rotterdam Zuid (NPRZ). De gedachte achter de burgertop is dat de vernieuwing en verandering van Zuid uit de bewoners zelf kan en moet komen.

Wij zijn gevraagd dit proces te begeleiden, te faciliteren en te vangen binnen ons GDSS systeem. 

 

Opdrachtgever

Nationaal programma Rotterdam zuid (nprz)

Deelnemers

Bewoners, wijkraden en andere betrokkenen van rotterdam zuid

 

  VISIE & STRATEGIE

  MediaMarkt

  Sales brainstorm

  Mastermind

  sales strategie

  Hogeschool van Amsterdam

  MAAK EEN AFSPRAAK

  Markerkant 13-88, 1314 AN Almere

  Bevindt zich in: Element Offices Almere