Selecteer een pagina

WORKSHOP NEXT LEVEL SALES PITCH

In December 2017 werd Jerry uitgenodigd door de ondernemersopleiding en startup hub van de Hogeschool van Amsterdam (SYBIT) om een lezing te geven over verkoop en slimme technieken m.b.t. het pitchen van hun startups voor mogelijke investeerders.

Aansluitend heeft Jerry een incompany workshop gegeven aan één van de startups, om ze klaar te stomen voor een opkomend pitch event, dat later in de maand zou plaatsvinden.

Een solide 2e plek werd binnen gesleept op dit specifieke pitch event en de reacties van het publiek waren lovend. 

“Als deelnemers aan de Start Up Your Own Business In Technology hebben wij een lezing gehad van Jerry. 

Het was een andere lezing dan wij normaliter gewend zijn. Waar andere sprekers het meer over algemene dingen hebben, gaat Jerry gelijk de diepte in. Bij iedere startup werd er gericht advies gegeven voor uiteenlopende situaties. Geen vraag was gek genoeg en hij had overal een passend antwoord op wat makkelijk in de praktijk te brengen was. 

De week erna hebben wij 1-op-1 coachings workshop gehad van Jerry op locatie in Amsterdam. Wat hier opviel is dat de dynamiek van de vorige workshop nog duidelijker aanwezig was hier. Je merkt dat hij veel ervaring heeft en geeft praktische tips waar we echt wat aan hadden.

Onze afzetmarkt is vreselijk niche en bovendien is ons product behoorlijk vernieuwend voor die markt. Wij hadden dus het probleem dat we niet goed ons verhaal konden overbrengen naar de mensen die de markt wel kennen(onze doelgroep) en met de mensen die de markt niet kennen(investeerders). Dankzij Jerry zijn we eruit gekomen. We konden dit gelijk in de praktijk brengen, want we hadden een afspraak om te pitchen op de lokale radio. De discjockey was 60 en hij begreep het vrijwel meteen. 

In het kort. Dankzij Jerry maak je de volgende stap. Op welk niveau je bedrijf ook is. Het verschil met onze coaches is dat hij iemand is die met zijn poten in de klei staat. Dat maakt het allemaal een stuk geloofwaardiger.” – LAZAR JOVIC, eigenaar van Wizard Tokens

 

Interesse om met Jerry te werken?

Of neem hier contact op

Homepage

Jouw gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt. Bekijk hier de Algemene Voorwaarden