De verschillende coachingsopties, welke kies jij?

Kwartaal

EEN KWARTAAL LANG COACHING

DUUR: 3 MAANDEN

Elite

DE ELITE BINNEN MIJN COACHING

DUUR: 6 TOT 12 MAANDEN

Online

COACHING VIA HET WEB

DUUR: PER KEER

Wie gingen je voor? welk doel kies jij:

Direct contact

Vul hier jouw gegevens in en dan neemt Jerry contact met je op

Op welk gebied kan ik je helpen?

Wat voor samenwerking zou het beste voor jou passen?

Welk budget heb je hiervoor gereserveerd?

Jouw gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt. Bekijk hier de Algemene Voorwaarden

Je zal vast vragen hebben, daarom heb ik de meest
gestelde vragen voor je op een rij gezet

WAAROM ZOU IK NAAR JOU MOETEN LUISTEREN?

Wanneer je ondernemer bent of eigenaar van een bedrijf en geen zin hebt om opnieuw het wiel uit te vinden.

Wanneer je geen uren wil spenderen aan generieke (online) cursussen, trainingen of seminars, die uiteindelijk niets zeggen over jouw specifieke situatie. Als je niet tevreden bent met het resultaat van je huidige inspanningen of partners. Of als je simpelweg het gevoel hebt dat je veel meer uit online kan halen dan je momenteel doet. Dan zou je naar mij moeten luisteren!

En waarom?

Even kort gezegd: Ondernemers helpen hun doelen te bereiken is wat ik fulltime doe!

Het is kennis die ik zelf heb opgedaan vanaf het moment dat ik mijn eerste salesvloer betrad als 15 jarige en die mij later Business Coach bij de grootste online ondernemer van Nederland (Eelco de Boer) heeft gemaakt en langs functies als Teamleider bij Reed Business en Sales Manager bij verschillende gerenommeerde partijen uit de  Nederlandse zakenwereld heeft gebracht, zoals o.a. Kenwood en OTTO.

Het is kennis vanuit de verschillende Masterminds waar ik deel van heb mogen uitmaken, en van de mastermind die ik momenteel zelf beheer. Allemaal praktijkkennis van partijen en ondernemers die op dagelijkse basis het onderscheid maken en aan de top staan in de business wereld. En dat is kennis die ik met jou wil delen.

Mastermind met o.a. Eelco de Boer, Aartjan van Erkel & Anne Raaijmakers

En omdat ik weet dat likes uiteindelijk helemaal niets zeggen over jouw resultaat. Dus ben je uitsluitend geinteresseerd om meer likes of reacties te krijgen op je Facebook pagina, dan wil ik je adviseren om dit venster direct te sluiten.

Wil je echter online strategisch gaan inzetten om uiteindelijk meer cliënten, meer vrije tijd, meer omzet en meer resultaat te behalen dan ben je bij mij aan het juiste adres! Als je kort gezegd het internet voor je wilt laten werken, i.p.v. heel druk te zijn met druk zijn.

Het gaat mij uiteindelijk om resultaat en winst. Wel met een sterke online focus, omdat je daar tegenwoordig veel meer kan bereiken in een korte tijd dan in de offline wereld.

Ik kom dan met name het best tot mijn recht bij bedrijven die dezelfde focus hebben en meer resultaat willen, met minder moeite. Met partijen die weten dat likes niets zeggen en weten dat het plaatsen van content op Social Media of het hebben van een website alleen niet voldoende is.

Met Eelco de Boer

HOE ZIET JOUW COACHING ERUIT?

Ik geloof heilig in maatwerk! Er zijn zoveel specialisten in Nederland die allemaal zeggen het gouden ei te bezitten, maar geen één van die specialisten zegt iets over jouw situatie.

Elke markt, elke doelgroep en elk bedrijf heeft namelijk zijn eigen subtiele nuances. Wat werkt voor een trainer, hoeft per definitie niet voor een bakker te werken. En een tactiek die goed werkt bij een staalbedrijf, hoeft niet te werken bij auteur.

Dat is in essentie wat ik doe: De vertaalslag maken naar jouw specifieke situatie.

Het heeft namelijk geen zin om je te overspoelen met allerlei technieken, strategieen of tools die niet passen bij jouw situatie!

De basis daarin wordt gelegd door jouw persoonlijke wensen, doelen en verwachtingen.

Dat is de basis waarop ik alles insteek, om daarmee gericht jouw specifieke knelpunt, de gewenste doelen en de verwachting van jou als ondernemer en bedrijf te kunnen tackelen.

Elke ondernemer heeft namelijk behoefte aan een compleet eigen aanpak.

En daarmee voorkom ik dat je wordt gebombardeerd met informatie waar je uiteindelijk toch niets aan hebt. Want het draait bij mij om resultaat.

Over het proces zelf:

  1. Wanneer we gaan samenwerken stellen we jouw doelen vast
  2. We komen vervolgens om de 6 weken samen (1-op-1) om gericht aan die doelen te werken. zo voorkom je dat je overspoeld wordt en maak je het behapbaar.
  3. Tussentijds kan je altijd contact opnemen en gericht aan de specifieke doelen voor die 6 weken werken. Daarmee gaan we bergen werk verzetten en gericht bouwen aan jouw succes.

INTERESSE? MAAK HIER JOUW AFSPRAAK OM HET ÉÉNMALIG (VRIJBLIJVEND) TE PROBEREN

Ben je tevreden, zetten we de samenwerking door, Ben je dat niet: Even goede vrienden en ben je verder tot niet verplicht.

AAN WAT VOOR INVESTERING MOET IK DENKEN?

Daar kan ik heel transparant in zijn:

Met betrekking tot de persoonlijke coaching is het lastiger om aan te geven, omdat het maatwerk is, met de bijbehorende maatwerk investering. Hierbij moet je ongeveer rekening houden met een gemiddelde investering van rond de €850 per maand, naar gelang jouw behoefte.

INTERESSE OM SAMEN TE WERKEN? MAAK HIER JOUW (VRIJBLIJVENDE) AFSPRAAK

WAAROM BUSINESS COACH?

“Praktijkervaring is niet een manier om te leren, het is de enige manier om te leren” – Albert Einstein

Er zijn eigenlijk maar 2 manieren waarop wij mensen leren: Door zelf te doen of door iemand anders het voor te laten doen en dit te kopiëren.

Het verschil tussen een expert & een beginner daarin is simpelweg de tijd die geïnvesteerd is. Een vuistregel die ze hiervoor hanteren is ‘de 10.000 uren regel’. Deze stelt dat jij jezelf pas expert kan noemen als je minimaal 10.000 uur besteed hebt aan het verfijnen van een vaardigheid.

Maar als je eerlijk bent….Heb jij tegenwoordig nog wel 10.000 uur?

Dat is juist waar de expertise van een business coach het best tot zijn recht komt!

Gebruik maken van de 10.000 uren van een andere expert en zijn netwerk om daarmee versneld stappen te zetten, zonder zelf het wiel opnieuw te hoeven uitvinden.

Waarom de term business coach?

Toen ik besloot ondernemer te worden was het grootste knelpunt de functietitel die ik ging hanteren.

Sales manager, Business coach, Online Strateeg, Ondernemers Consultant, Verkoop Guru, Internet Marketing Expert. Het waren allemaal termen die mensen gebruikte om mij te omschrijven.

Maar eigenlijk wilde ik helemaal niet in een “hokje” geplaatst worden. De minste weerstand en tevens grootste herkenning bij anderen was de term “Business Coach” en daar ben ik toen voor gegaan.

Waar het echter op neerkomt is dit:

Ik wil jou of je business gewoon verder helpen en welke naam je op mij plakt maakt mij eigenlijk niet zo veel uit. En ik hoop jou ook niet.

WAAR KEN IK JOU VAN?
  • Misschien heb je mij voorbij horen komen op de grootste business podcast van Nederland (Studio Maestro)
  • Ben je bij de lezing geweest voor de HvA in de grootste locatie van de Hogeschool van Amsterdam
  • Heb je het interview gehoord bij BNR of
  • Misschien heb je mijn youtube kanaal gezien met over de 100.000 views?
  • heb je één van mijn blogartikelen gelezen op Internet Succes Gids of Linkedin?
  • Of misschien juist wel het interview gelezen door Internet Succes Gids?
  • Of mijn tips gezien op het kanaal van Online Bazen?

Ik ben dan ook overal aanwezig en dat is niet zonder reden. Ik geloof erg in:

“Practice what you preach”

En dat kan ik jou (jullie) ook leren, mits je de workshop boekt.

 

STUUR JE EEN FACTUUR?

Ja, elke maand krijg je een factuur per email opgestuurd.

Wil je liever in 1x betalen of een andere termijn aanhouden? Dat kan uiteraard ook. Maak simpelweg jouw wensen bespreekbaar en dan komen we er samen uit.

WAAR KAN IK JE VINDEN?

Normaliter kom ik naar jouw kantoor toe om daar ter plekke met jou in gesprek te gaan.

Dat is voor mij ook prettig, omdat ik op die manier ook een gevoel kan krijgen bij de organisatie en ik het dus veel meer kan toespitsen op jouw specifieke situatie. Dat 1-op-1 contact en het feit dat je elkaar in de ogen kan kijken zorgt voor andere inzichten.

Maar het komt voor dat organisaties geen geschikte ruimte hebben voor zo’n workshop en daar heb ik ook een oplossing voor. Ik geef je dan de mogelijkheid om langs te komen op één van mijn kantoorlocaties.

Stationsplein 45 in Rotterdam

Duikboot 7 in Houten

Wil je mij per post iets toesteuren? Dan is het makkelijkst om dat naar Marijkstraat 15 1141 EX in Monnickendam te doen

WAT IS JOUW GROOTSTE KRACHT?

Bij mij draait alles om resultaat. Dat wil zeggen: Omzet, conversie & connectie met jouw bezoekers. Omzet is nodig om jouw business draaiende te houden & naar het volgende niveau te trekken. Zonder omzet is je bedrijf ten dode opgeschreven. Daar ligt mijn focus & daar ligt mijn kracht.

Tevens zie ik mijn netwerk als mijn grootste asset. Door met mij te werken werk je tevens met de grootste experts in hun vakgebied. Dit gaat van copywriters, tot webdevelopers, tot aan marketing experts. Ik geloof dan ook absoluut in de quote “alleen ben je sneller, maar samen kom je verder”

o.a. verschenen op

opdrachtgevers

Peter Postquote-icon-right-small“als ik iemand zou aanbevelen, zou dat zonder twijfel Jerry zijn! Wat Jerry zo bijzonder maakt is dat hij als een van de weinigen aan andere ondernemers kan uitleggen waar ze de fout in gaan en hoe ze dat op een slimme wijze kunnen aanpassen en verbeteren”

Peter Post
5 star rating

Homepage

Jouw gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt. Bekijk hier de Algemene Voorwaarden