CASESTUDY 2

DOEL : BEREIK

Opdrachtgever: Janne Schuijn van Ladies Lifting PT
Website: http://ladiesliftingpt.nl/
Branche: Personal training/Fitness

Janne richt zich op vrouwelijke ondernemers, carrièrevrouwen en andere ambitieuze ladies die zich beseffen dat een succesvol leven pas mogelijk is wanneer alle pijlers op orde zijn – óók body. Zonder je gezondheid, vitaliteit, fitheid en positieve zelfbeeld zal je bedrijf, carrière of leven überhaupt nooit floreren zoals je graag zou willen.

Ladies Lifting PT richt zich op bijzonder toegewijde vrouwen uit Zwolle en omgeving, die fysiek getraind willen worden – of, in het geval van online coaching, ook vrouwen uit heel Nederland. Ze behandelen alle pijlers (body, being, balance & business), maar ‘body’ staat voorop.

Resultaat:

Met Jerry als coach heb ik mijn eerste klanten binnengehaald & ben ik steeds verder uitgegroeid. Hij heeft mij dan ook niet één, maar vele eye-openers geboden met betrekking tot ondernemen.

 

Hij heeft mij nooit verteld wat ik ‘moest doen’, maar mij d.m.v. zijn ondersteunende manier van coachen, zelf laten ontdekken. Hierdoor is het veel beter in mijn systeem komen te zitten & durf ik ook zelf beslissingen te nemen.

 

Altijd met een merkbare diepe passie voor het vak en de beste bedoelingen om je oprecht verder te helpen in je bedrijf. 

 

Eeuwig dankbaar!

kom In contact

+31 (0)6 48 95 29 04
jerry@jerryvanstaveren.nl

Jouw gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt. Bekijk hier de Algemene Voorwaarden