badge
Ben je oprecht van plan om jouw doelen van 2017 te gaan behalen en dit jouw beste jaar ooit te maken?

…Of blijf je de dingen gewoon doen zoals je ze deed?


Voorkom dat je dezelfde fout maakt als 90% van alle ondernemers in Nederland.

Ondernemers die leven in de waan van de dag en hun business laten voortkabbelen.

Als je doet wat je deed, zal je tenslotte krijgen wat je kreeg.

Maar veranderen kan lastig zijn en belangrijke beslissingen neem je niet zomaar.

Het gevolg hiervan? Je neemt geen beslissing en stelt uit! Hierdoor blijf je in essentie steeds in het zelfde cirkeltje voortbewegen en bereik je niet de groei en doelen die je zelf voor ogen had.

Dat is juist waar een goede businesscoach van dienst kan zijn! Alleen ben je sneller, maar samen kom je verder.

Al meer dan 15 jaar heb ik gewerkt voor de grootste bedrijven en ondernemers van Nederland. Dat heeft mij een berg aan ervaring opgeleverd waar jij nu gebruik van kan maken!

Waarom? Omdat je niet opnieuw het wiel wil uitvinden, omdat je versneld stappen wil zetten en omdat je direct aan de slag wilt met bewezen tools & technieken. Maar vooral omdat jouw tijd kostbaar is.

Wil jij oprecht van 2017 jouw beste jaar ooit maken en ben je klaar met wachten of uitstellen?

 

Maak dan nu een afspraak!

“Great things never came
from comfort zones”

Jerry van Staveren, Business Coach & Online Strateeg

Geloof mij niet

Maar laat de resultaten van mijn cliënten sprekenbadge

Het doel van onze samenwerking is om helder te krijgen welke stappen je moet nemen in jouw situatie! Waar jouw kansen liggen, welke gevaren er zijn en hoe jij versneld jouw persoonlijke doelen kunt bereiken.

Ik weet dat ik je daar oprecht bij kan helpen en om dat te bewijzen biedt ik mijn coaching éénmalig aan. Op die manier kan je direct ervaren of het iets voor jou is en wat daadwerkelijk de meerwaarde van onze samenwerking is.

Is die match er na onze afspraak niet? Even goede vrienden…

Dan zetten we de verdere samenwerking stop. Is die match er wel, dan maken we direct een volgende afspraak om goed het momentum erin te houden.

Twijfel niet langer en stel niet langer uit, maar durf voor jezelf en je bedrijf te kiezen. Ondernemen draait om de juiste keuzes maken.

Maak nu de juiste keuze en waag de sprong!

 

Over Jerry van Staveren

BUSINESS COACH & ONLINE STRATEEG

Jerry van Staveren (Amsterdam 1981) ontdekte al op vroege leeftijd zijn passie voor verkoop.

Hij heeft sindsdien gewerkt als o.a. Sales -Manager & Business coach voor de grootste Nederlandse bedrijven, zoals topondernemer Eelco de Boer, Reed Business & Kenwood.

Tegenwoordig begeleidt hij ondernemers in op maat gemaakte coachingstrajecten om meer resultaat te behalen en hun doelen te bereiken. Tevens deelt hij zijn expertise in workshops door heel het land.

Gevestigd in prachtige kantoren in Rotterdam & Houten helpt hij ondernemers om het volgende niveau in hun business te bereiken.

Ben jij klaar om jouw volgende niveau te bereiken?

o.a Bekend van

Veelgestelde vragen

WAT IS JOUW ACHTERGROND?

Geboren in Amsterdam & al op vroege leeftijd “besmet” met het verkoop virus. Op zijn 15e maakte ik al mijn eerste opwachting op een sales-vloer. Gewapend met een headset voerde ik mijn eerste koude salesgesprekken voor BRC, dat inmiddels is uitgegroeid tot het welbekende ‘weekendjeweg’ & Bookit.

Verkoop & targets behalen heeft mij sindsdien niet meer uit zijn greep verloren.

Na het behalen van mijn bachelor (BBA) Commerciele Economie aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik mijn verkoopkwaliteiten verder uitgebouwd bij het gerenommeerde Reed Elsevier waar ik begon als Account manager, maar al snel doorgroeide tot Teamleider met een eigen groep ‘verkoopkanjers’.Jerry van Staveren - Reed Business

De eerste stappen als coach werden gezet. Het was toentertijd mijn missie om Sales Manager te worden. Niet lang daarna kreeg ik die kans bij OTTO, uitzendorganisatie van het jaar 2014/15, waarbij ik grote klanten onder mijn hoede nam & een team van account managers aanstuurde.

De volgende uitdaging bracht mij naar Metro Cash & Carry, de overkoepelende organisatie van Makro, Staples & MediaMarkt, waar ik aan de slag ging als Adviseur. Gericht om high-end klanten naar het volgende niveau te brengen & tevreden te houden ondanks een dalende markt. Niet altijd even makkelijk kan ik je verzekeren.

Maar de puzzelstukjes vielen pas echt op hun plaats toen ik de kans kreeg om ondernemers te gaan coachen bij de coachingsorganisatie van Eelco de Boer: Winst.nl.Untitled design (63) Hierdoor kon ik mijn sales ervaring koppelen aan mijn passie om mensen oprecht verder te helpen.

Na met veel plezier deze functie te hebben vervuld & deel te hebben mogen uitmaken van verschillende mastermind groepen was de tijd echt aangebroken om op eigen benen te staan.

Om ondernemers te helpen het volgende niveau in hun business te bereiken en versneld stappen te zetten met bijna 20 jaar praktijkervaring

Mastermind Groep

WAT IS JOUW SPECIALISME?

Ik heb vooral veel ervaring op het gebied van sales, verkoopbevordering & strategie.

Dat gaat van (online) marketing (om met mensen in gesprek te komen) tot het verbeteren van de verkoopgesprekken en conversieverhoging naar eigenlijk alles wat daar tussenin zit.

Met een sterke online focus, omdat je online vandaag de dag veel meer kan bereiken dan offline. En ik werk liever smart dan hard, jij toch ook?

Ik kom met name het best tot mijn recht bij ondernemers die dezelfde focus hebben & meer omzet willen behalen met minder moeite. Je zou me dus eigenlijk een verkoper verpakt als online strateeg kunnen noemen.

Spreker Collage

WAAROM EEN BUSINESS COACH?

“Praktijkervaring is niet een manier om te leren, het is de enige manier om te leren” – Albert Einstein

Het verschil tussen een expert & een beginner is vaak simpelweg de tijd die geïnvesteerd is in het verkrijgen van praktijkervaring.

Een vuistregel die ze hiervoor hanteren is ‘de 10.000 uren regel’. Die stelt dat jij jezelf pas expert kan noemen als je minimaal 10.000 uur besteed hebt aan het verfijnen van een vaardigheid.

Maar als je héél eerlijk bent…: Heb jij tegenwoordig nog 10.000 uur vrij in jouw agenda?

Dat is waar de expertise van een succesvolle business coach het best tot zijn recht komt!

Gebruik maken van de 10.000 uren van een andere expert (en zijn netwerk) om daarmee versneld stappen te zetten, zonder zelf het wiel opnieuw te hoeven uitvinden.

Waarom de term business coach?

Toen ik besloot ondernemer te worden was het grootste knelpunt de titel die ik ging hanteren.

Sales manager, Business coach, Online Strateeg, Ondernemers Consultant, Verkoop Guru, Internet Marketing Expert. Het waren allemaal termen die mensen gebruikte om mij te omschrijven.

Maar eigenlijk wilde ik helemaal niet in een “hokje” geplaatst worden. De minste weerstand en tevens grootste herkenning bij anderen lg bij de term “Business Coach” en daar ben ik toen voor gegaan.

Waar het echter op neerkomt is dit: Ik wil jou of je business gewoon verder helpen en welke naam je op mij plakt maakt mij eigenlijk niet zo veel uit. En ik hoop jou ook niet.

WAT IS JOUW GROOTSTE KRACHT?

Bij mij draait alles om resultaat. Dat wil zeggen: Omzet, conversie & connectie met jouw bezoekers. Omzet is nodig om jouw business draaiende te houden & naar het volgende niveau te trekken. Zonder omzet is je bedrijf ten dode opgeschreven. Daar ligt mijn focus & daar ligt mijn kracht.

Tevens zie ik mijn netwerk als mijn grootste asset. Door met mij te werken werk je tevens met de grootste experts in hun vakgebied samen. Dit gaat van copywriters, tot webdevelopers en van marketing experts tot brand designers. Ik geloof dan ook absoluut in de quote “alleen ben je sneller, maar samen kom je verder”

WANNEER ZOU IK MET JOU MOETEN WERKEN?

Heb jij het gevoel dat je vooruit wil, zonder tijd en energie kwijt te raken?

Dan kom ik goed tot mijn recht! Wanneer je versneld stappen wilt zetten en direct resultaat wilt behalen zonder het wiel opnieuw te hoeven uitvinden.

De keuze in de markt is momenteel reuze en er zijn online zoveel mogelijkheden dat we vaak door de bomen het bos niet meer zien.

En in veel gevallen hebben we dingen al eens geprobeerd, maar er zit een wezenlijk verschil tussen dingen doen en dingen goed doen! Op het juiste moment, met de juiste middelen, daarin schuilt het verschil. Die zorgen ervoor dat het een doorslaand succes wordt, of sterft in schoonheid. Ik help jou om die puzzelstukjes goed neer te leggen en jouw business nog succesvoller te maken.

HOE ZIET EEN SAMENWERKING MET JOU ERUIT?

Ik geloof in maatwerk, dus dat verschilt eigenlijk per ondernemer. De basis daarin wordt gelegd door jouw behoefte, wensen en verwachtingen.

Ten allen tijden beginnen wij met een “nulmeting” die bestaat uit een telefonisch gesprek waarbij wij de knelpunten & verwachting bespreken. Op basis van dit gesprek starten wij (mits er uiteraard raakvlak is) onze samenwerking.

IN WELKE MARKT ZITTEN JOUW CLIËNTEN?

Dat verschilt sterk en ik ben er trots op te zeggen dat ik cliënten in elk denkbare sector heb.

Zo werk ik o.a. samen met bedrijven uit de bouwindustrie, opleiders, architecten, andere coaches en zelfs advocaten en burgermeesters. Deze zijn elk actief in een eigen markt, met elk een eigen set van regels. Elk mens, elke doelgroep en elke markt is tenslotte anders en vraagt een geheel eigen aanpak om succesvol te kunnen zijn.

Waar ik mij op focus is beïnvloeding en strategie en elk mens is daar gevoelig voor, ongeacht in welke markt zij zich bevinden. Kortom: Geen generieke aanpak, maar wel een aanpak waar elk mens gevoelig voor is.

WAT KOST HET?

De basis van een samenwerking wordt veelal gelegd door 3 varianten: Het Senior, Medior of Junior traject met elk hun eigen investering. We kiezen daarbij het traject dat het best past bij jouw behoefte. Deze varianten moet je eerder zien als richtlijnen, als basis waarop we jouw specifieke samenwerking bouwen. Want zoals gezegd “alles wat ik doe is maatwerk”.

Twijfel je? Dan zou ik je willen adviseren om het éénmalig uit te proberen voor de gereduceerde prijs van € 497. Je kan dan zelf ervaren of het de juiste stap voor jou is.

Wil je hiervan gebruik maken? Klik dan HIER

Een greep uit de opdrachtgevers

Als ik iemand een business coach zou aanbevelen, zou dat zonder twijfel Jerry zijn.

Wat Jerry zo bijzonder maakt is dat hij als een van de weinigen aan andere ondernemers kan uitleggen waar ze de fout in gaan
& hoe ze dat op een slimme wijze kunnen aanpassen en verbeteren.

Ik sta steeds weer te kijken van hoe de opdrachtgevers van Jerry met dezelfde, of zelfs minder inspanning, veel betere resultaten behalen.

What a talent!

Peter Post

Eigenaar van Peter Post Copywriter

Ik ervaar Jerry als gestructureerd en deskundig.
Wat hem onderscheidt is consistentie, structuur en goede opvolging.
Hij is enthousiast, geeft klanten een goed gevoel, houdt echt van zijn vak en is altijd op zoek naar ontwikkeling hierin.
Aan Jerry heb je een stabiele factor en een “omzetverhoger” voor je bedrijf

Eelco de boer

Eigenaar van Winst.nl

Waar ik normaal gesproken hard product selling gewend ben, laat Jerry een hele andere kant zien

Hij is oprecht geïnteresseerd, kan ontzettend goed met mensen omgaan en snapt je als persoon en ondernemer

Een toegevoegde waarde voor ieder bedrijf!

Ysai Laumen

Eigenaar van Morgen Internet

Met Jerry als coach heb ik mijn eerste klanten binnengehaald & ben ik steeds verder uitgegroeid. Hij heeft mij dan ook niet één, maar vele eye-openers geboden met betrekking tot ondernemen.

Hij heeft mij nooit verteld wat ik ‘moest doen’, maar mij d.m.v. zijn ondersteunende manier van coachen, zelf laten ontdekken. Hierdoor is het veel beter in mijn systeem komen te zitten & durf ik ook zelf beslissingen te nemen.

Altijd met een merkbare diepe passie voor het vak en de beste bedoelingen om je oprecht verder te helpen in je bedrijf. Eeuwig dankbaar!

Janne Schuijn

Eigenaar van Ladies Lifting PT

Ik heb het geluk om met Jerry te kunnen samenwerken

Hij geeft me een beter inzicht in het e-commerce wereldje , wat trouwens niet altijd evident is! Door zijn inzicht en visie in het online verkopen gaat mijn business de goede kant op

Wat mij betreft is Jerry een echte aanrader!

Dirk Tibax

Eigenaar van Shopandalucia

Ik heb Jerry leren kennen als een gemotiveerde, ervaren en betrouwbare adviseur

Jerry heeft een bewezen track record van partners die hij heeft ondersteund.

Hij is zeer ervaren op het gebied van adviesverstrekking en een goede gesprekspartner

John Schnoing

Eigenaar Schnoing Tegeltechniek

Zit je nog met vragen?

Stel ze hier

Homepage

Jouw gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt. Bekijk hier de Algemene Voorwaarden

Wil je éénmalig de coaching uitproberen?

 

Dit verplicht je verder tot niets. Jouw gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt. Bekijk hier de Algemene Voorwaarden

Wie gingen je o.a. voor?

Stationsplein 45 3013AK Rotterdam

+31 (0) 6 48 95 29 0 4

jerry@jerryvanstaveren.nl

LOCATIE 

 

BEDRIJFSGEGEVENS


KVK
: 63727439

IBAN : NL41 KNAB 0740 7824 44

BTW : NL212058526B01

POSTADRES: Marijkestraat 15 1141 EX Monnickendam

Duikboot 7 3991 Houten

+31 (0) 6 48 95 29 0 4

jerry@jerryvanstaveren.nl

LOCATIE 

 

SOCIAL

HEB JE EEN VRAAG?

Homepage