next level sales

Breng jouw verkoop naar het volgende niveau en ontdek hoe je het vertrouwen kan winnen, de structuur voor een succesvol gesprek & technieken voor het converteren van klanten

online strategie

De optimale strategie creëren, de juiste online doelen stellen en content creeren om vervolgens samen een op maat gemaakt stappenplan creëren om die doelen te gaan bereiken.

social selling

De verkoop wereld verandert. Digitalisering en social media zijn niet meer weg te denken.
Je hoort tegenwoordig overal over social selling, maar wat is het en wat kan jij er mee?

speciaal voor jouw bedrijf & doelgroep

Op maat gemaakt

Er zijn zoveel experts in Nederland, maar niemand vertelt iets over jouw specifieke situatie.

Elke ondernemer, elk bedrijf & iedere doelgroep is tenslotte anders, dus waarom zou een generieke aanpak dan moeten werken?

Dat is in essentie wat ik doe: Lastige en vaak moeilijke materie vertalen naar jouw specifieke situatie!

Zodat jij gericht naar jouw doelen kan werken

Zonder de verloren tijd, verspild budget of bijkomende frustraties

eerdere opdrachten

Overzicht van Workshops

Ontdek eerdere opdrachtgevers & bedrijven die Jerry hebben ingeschakeld, om daar inhouse workshops te geven op het gebied van sales, social selling, (online) strategie, marketing & pitches

Visie brainstorm

Op uitnodiging van Rhenus Logistics & Copex samen met de directie en management een dag lang brainstormen over de nieuwe koers en om in samenspraak een plan van aanpak te creëren om de gestelde doelen voor 2020 daadwerkelijk te gaan bereiken.

Visie & strategie

Op uitnodiging van de MediaMarkt op de Holding in Rotterdam brainstormen over de nieuwe koers en visie voor de toekomst. Hoe kan de Mediamarkt relevant blijven in deze nieuwe tijden en succesvol zijn in een dalende markt? 

zakelijk excelleren

‘Zakelijk Excelleren’ is een eendaagse workshop op een historische locatie. Één deel masterclass en één deel workshop! Waarbij je onder de motorkap kan kijken van de principes die succesvolle ondernemers laten draaien.

sales strategie

Voor het 4e jaar uitgenodigd om te spreken voor de Ondernemersopleiding van de Hogeschool van Amsterdam. Om deze ondernemers van de toekomst te adviseren en inspireren om een product succesvol in de markt te zetten 

social selling

Op uitnodiging van Comsave, marktleider op het gebied van VoIP en andere telecomoplossingen, gaf Jerry de directie van verschillende telecombedrijven een workshop social selling tijdens een exclusief klanten event

next level sales

Op uitnodiging van de start-
up hub SYBIT een workshop gegeven over verkoop en slimme technieken m.b.t. het pitchen voor mogelijke investeerders, voor een opkomend pitch event

pitch

De HvA heeft een ondernemersopleiding die producten succesvol in de markt moet zetten. Een vitaal onderdeel daarvan is het vinden van investeerders en daar help ik ze bij door deze workshop

strategie

Bij de OBA in hartje Amsterdam liet Jerry een groep van 20 tech startups kennis maken met de principes van online strategie die zorgen voor maximaal resultaat tegen minimale inspanning

snel & praktisch maatwerk inzichten op doen,
gewoon bij jou op kantoor

Zonder strategie is je doel slechts een wens

Zonder de juiste doelen en (online) strategie kan jij je leven lang over een veld rennen zonder ooit te scoren.

En dat is waar ik jou mee help: De optimale strategie creëren, de juiste doelen stellen en samen een op maat gemaakt stappenplan vormgeven om die doelen te bereiken. Binnen één dag, gewoon bij jou op kantoor!

Want strategie is niet de dingen juist doen, maar de juiste dingen doen

wie gingen je o.a. voor?

Vul hier jouw gegevens in om jouw wensen te bespreken

Welk onderwerp heeft jouw interesse?

Jouw gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt. Bekijk hier de Algemene Voorwaarden

Een workshop om meer resultaat te behalen?
Ik ben al in business, zit op social media en heb klanten.
Heb ik die workshop dan wel nodig?

Ik snap dat je met vragen hebt, daarom heb ik
de meest gestelde voor je op een rij gezet:
WAAROM ZOU IK NAAR JOU MOETEN LUISTEREN?
Wanneer je ondernemer bent of eigenaar van een bedrijf en geen zin hebt om opnieuw het wiel uit te vinden.

Wanneer je geen uren wil spenderen aan generieke (online) cursussen, trainingen of seminars, die uiteindelijk niets zeggen over jouw specifieke situatie. Als je niet tevreden bent met het resultaat van je huidige inspanningen of partners. Of als je simpelweg het gevoel hebt dat je veel meer uit online kan halen dan je momenteel doet. Dan zou je naar mij moeten luisteren!

En waarom?

Even kort gezegd: Ondernemers helpen hun doelen te bereiken is wat ik fulltime doe!

Het is kennis die ik zelf heb opgedaan vanaf het moment dat ik mijn eerste salesvloer betrad als 15 jarige en die mij later Business Coach bij de grootste online ondernemer van Nederland (Eelco de Boer) heeft gemaakt en langs functies als Teamleider bij Reed Business en Sales Manager bij verschillende gerenommeerde partijen uit de  Nederlandse zakenwereld heeft gebracht, zoals o.a. Kenwood en OTTO.

Het is kennis vanuit de verschillende Masterminds waar ik deel van heb mogen uitmaken, en van de mastermind die ik momenteel zelf beheer. Allemaal praktijkkennis van partijen en ondernemers die op dagelijkse basis het onderscheid maken en aan de top staan in de business wereld. En dat is kennis die ik met jou wil delen.

Mastermind met o.a. Eelco de Boer, Aartjan van Erkel & Anne Raaijmakers

En omdat ik weet dat likes uiteindelijk helemaal niets zeggen over jouw resultaat. Dus ben je uitsluitend geinteresseerd om meer likes of reacties te krijgen op je Facebook pagina, dan wil ik je adviseren om dit venster direct te sluiten.

Wil je echter online strategisch gaan inzetten om uiteindelijk meer cliënten, meer vrije tijd, meer omzet en meer resultaat te behalen dan ben je bij mij aan het juiste adres! Als je kort gezegd het internet voor je wilt laten werken, i.p.v. heel druk te zijn met druk zijn.

Het gaat mij uiteindelijk om resultaat en winst. Wel met een sterke online focus, omdat je daar tegenwoordig veel meer kan bereiken in een korte tijd dan in de offline wereld.

Ik kom dan met name het best tot mijn recht bij bedrijven die dezelfde focus hebben en meer resultaat willen, met minder moeite. Met partijen die weten dat likes niets zeggen en weten dat het plaatsen van content op Social Media of het hebben van een website alleen niet voldoende is.

Met Eelco de Boer

WAAR KEN IK JOU VAN?
  • Misschien heb je mij voorbij horen komen op de grootste business podcast van Nederland (Studio Maestro)
  • Ben je bij de lezing geweest voor de HvA in de grootste locatie van de Hogeschool van Amsterdam
  • Heb je het interview gehoord bij BNR of
  • Misschien heb je mijn youtube kanaal gezien met over de 100.000 views?
  • heb je één van mijn blogartikelen gelezen op Internet Succes Gids of Linkedin?
  • Of misschien juist wel het interview gelezen door Internet Succes Gids?
  • Of mijn tips gezien op het kanaal van Online Bazen?

Ik ben dan ook overal aanwezig en dat is niet zonder reden. Ik geloof erg in:

“Practice what you preach”

En dat kan ik jou (jullie) ook leren, mits je de workshop boekt.

HOE ZIET DIE WORKSHOP ER IN DE PRAKTIJK UIT?
Ik geloof in maatwerk, dus dat verschilt per keer. Het heeft namelijk geen zin om je te overspoelen met allerlei technieken, strategieen of tools die niet passen bij jouw situatie!

De basis van de workshop wordt gelegd door jouw persoonlijke wensen en verwachtingen.

Dat is de basis waarop ik alles insteek, om daarmee gericht jouw specifieke knelpunt, de gewenste doelen en de verwachting van jou als ondernemer en bedrijf naar voren te kunnen halen. Elke markt heeft namelijk zijn eigen nuances, met een eigen doelgroep, specifieke producten of diensten en daarom de behoefte aan een compleet eigen aanpak. 

En voorkom ik dat je wordt gebombardeerd met informatie waar je uiteindelijk toch niets aan hebt. Want het draait bij mij om resultaat.

Over het proces zelf:

  1. Wanneer je de workshop besteld krijg ik daar melding van
  2. We nemen contact met elkaar op (mail of telefoon) om de datum in te plannen en de wensen te bespreken
  3. Ik kom op de afgesproken datum en tijd naar jouw/jullie kantoor en we starten de workshop
AAN WAT VOOR INVESTERING MOET IK ONGEVEER DENKEN?
Daar kan ik heel transparant in zijn:

éénmalig: €897 ex of in

2 termijnen: € 497 ex

Dit is voor een workshop op een locatie naar keuze, van ongeveer 1 dagdeel, met maximaal 10 deelnemers vanuit jouw organisatie of netwerk.

Wanneer er meer mensen aanwezig zullen zijn, wordt het tarief anders, aangezien de interactie en het maatwerk maken dan steeds uitdagender en lastiger wordt.

In dat geval kan je de wensen en aantal deelnemers mailen naar jerry@jerryvanstaveren.nl en dan maken wij een maatwerk workshop met bijpassende maatwerk investering

VOOR WIE IS ZO'N WORKSHOP GESCHIKT?
De workshop is bedoeld voor iedereen die concreet aan de slag wil gaan met online-strategie, om daarmee het resultaat van hun bedrijf te vergroten.

En daar draag ik persoonlijk zorg voor!

Om te kunnen garanderen dat we tot de beste oplossing komen voor jouw situatie is er daarom maar plek voor max. 10 deelnemers.

Ik wil namelijk individueel de verschillende cases behandelen, de diepte in gaan en daarmee duidelijk krijgen wat het optimale plan van aanpak is voor jullie situatie.

Geen generieke of ’13-in-een-dozijn’ training, maar juist een interactieve workshop, toegespitst op jullie!

Zodat jij direct aan de slag kunt en het optimale resultaat kan gaan behalen.

WIJ WILLEN EEN WORKSHOP, MAAR HEBBEN MEER DAN 10 WERKNEMERS
Uiteraard is het mogelijk om met een grotere groep een workshop aan te vragen.

We zullen dan alleen een aangepaste variant moeten maken, aangezien de interactie dan moeilijker en intensiever wordt.

Om dit bespreekbaar te maken: mail naar jerry@jerryvanstaveren.nl en dan komen wij samen tot een gepaste oplossing

STUUR JE EEN FACTUUR?
De financiele afhandeling word normaliter compleet geautomatiseerd gedaan via de “reserveren”-knop.

Wil je liever een fysieke factuur? Dan kan dat uiteraard ook!

HET KAN NIET BIJ MIJ OP KANTOOR
Normaliter kom ik naar jullie kantoor toe om daar ter plekke een workshop te geven. Dat is voor mij ook prettig, omdat ik op die manier ook een gevoel kan krijgen bij de organisatie en ik het dus veel meer kan toespitsen op jullie specifieke situatie.

Maar het komt voor dat organisaties geen geschikte ruimte hebben voor zo’n workshop en daar heb ik ook een oplossing voor. Ik geef je dan de mogelijkheid om de workshop te volgen op één van mijn kantoorlocaties.

Stationsplein 45 in Rotterdam

Duikboot 7 in Houten

Er worden dan overigens wel extra kosten per deelnemer in rekening gebracht i.v.m. de huur van o.a. de beamer, het voorzien van hapjes en drankjes en de huur van de zaal. Deze extra kosten liggen op €50 extra per deelnemer.

IK WIL EEN WORKSHOP OVER HET GEBRUIK VAN SOCIAL MEDIA, MAAR TWIJFEL OVER DE INHOUD.
Dat is het grote online probleem: Er zijn zoveel mogelijkheden dat we vaak door de bomen het bos niet meer zien.

Daarom is de nulmeting en de interactie zo belangrijk. Dat is de basis van de workshop en vanuit daar wordt alles vormgegeven.

Want je zou bijvoorbeeld kunnen denken dat Instagram nu geweldige kansen biedt voor jouw organisatie, maar is dit gezien jullie doelen en verwachtingen (targets etc) niet het optimale kanaal om in te zetten.

Het zou dan weinig zin hebben om met Instagram de diepte in te gaan toch?

Ik kijk daarom naar jullie doelen, doelgroep en expertise en daar koppel ik de strategie aan die jullie naar die doelen gaat brengen.

Zonder verspilling van tijd, budget en mankracht.

Peter Postquote-icon-right-small“als ik iemand zou aanbevelen, zou dat zonder twijfel Jerry zijn! Wat Jerry zo bijzonder maakt is dat hij als een van de weinigen aan andere ondernemers kan uitleggen waar ze de fout in gaan en hoe ze dat op een slimme wijze kunnen aanpassen en verbeteren”

Peter Post
5 star rating

400. That’s an error.

The server cannot process the request because it is malformed. It should not be retried. That’s all we know.

/* User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:27.0) Gecko/20100101 Firefox/27.0 */Error 400 (Bad Request)!!1

400. That’s an error.

The server cannot process the request because it is malformed. It should not be retried. That’s all we know.

/* User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; rv:39.0) Gecko/20100101 Firefox/39.0 */Error 400 (Bad Request)!!1

400. That’s an error.

The server cannot process the request because it is malformed. It should not be retried. That’s all we know.