Ontdek hier de  verschillende Assessments die Jerry heeft moeten doen

& Laat de resultaten voor zich spreken 

Assessments

Ontdek hier een deel van de verschillende assessments die Jerry van Staveren
heeft moeten uitvoeren voor verschillende organisaties & opdrachten

DISC

Het DISC instrument is een persoonlijkheidsanalyse. 
DISC geeft mensen een diepgaand inzicht in hun eigen persoonlijkheidsstijl. De DISC beschrijvingen geven in begrijpelijke taal zicht op gedrag en communicatie. 
De letters D, I, S en C vertegenwoordigen de vier persoonlijkheidsstijlen en staan voor Dominant, Invloed, Stabiel en Consciëntieus.

TALENTFIT

Het Talent Fit assessment van LTP business psychologen is gericht op wo-niveau en biedt direct inzicht in intelligentie, persoonlijkheid, voorkeursrollen, best passende werkomgeving, competenties en veranderkracht aan de hand van de wo-benchmark. De Talent Fit bestaat in zijn totaliteit uit 5 persoonlijkheidsvragenlijsten en 3 intelligentietests.

pi test

De Predictive Index is een informatiesysteem om goed te managen en omvat diagnostische tools die het mogelijk maken om drijfveren, leervermogen, leersnelheid en vaardigheden van een kandidaat in kaart te brengen en op basis daarvan met grote zekerheid te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de kandidaat zal presteren in een functie.

Competentiescan

Het 360 graden feedback instrument van Schouten & Nelissen is een uitstekend instrument om inzicht te verwerven in uw talenten en te
ontwikkelen competenties. Het instrument verschaft u informatie over concreet en observeerbaar gedrag en vaardigheden op het gebied van het schrijven van overtuigende beleids- en adviesteksten.

sosie

“SOSIE” is een Frans woord dat ‘een perfecte gelijkenis’ betekent. 
SOSIE is een vragenlijst waarmee zowel de persoonlijkheid als de waarden van een persoon in kaart worden gebracht, om zo op betrouwbare wijze zijn of haar motivatie, gedrag en aanpassing aan een functie of een organisatie cultuur goed te kunnen voorspellen.

DISC

De volgende opmerkingen beschrijven uw natuurlijke gedrag:

 • U kunt snel en praktisch denken en bent verbaal sterk en u heeft veel overtuigingskracht. Dit komt door uw hogere D en I scores.

 • U bent zelfverzekerd, onafhankelijk en een zelfstarter die sterk competitief ingesteld is.

 • U stelt voor uzelf en anderen ambitieuze doelen op en u verwacht dat iedereen zich 100% inspant om deze te bereiken.

 • U hebt het zeldzame talent om mensen op een positieve manier sterk te beïnvloeden zonder dat zij dit doorhebben.

 • U bent in staat om anderen te helpen het maximale uit zichzelf te halen door ze doelen te geven, ze te inspireren en ze te overtuigen.

 • U houdt graag de controle over uw projecten en acties.

 • U handelt sneller dan de meeste andere mensen en u bent een voorbeeld van iemand die goed kan multitasken.

PI-Test

Als manager van mensen of projecten zal Jerry sterkst het volgende gedrag laten zien:
 

 • Meer gericht zijn op de samenhang binnen het team en het bereiken van het doel dan op de bijzonderheden of de details van het plan; Jerry zal waarschijnlijk vinden dat details het snel bereiken van resultaten in de weg staan.
 • Sterk gericht zijn op prestaties en communicatie binnen zijn team. Hij bereikt zijn doelen door middel van en samen met zijn team en zal ze voortdurend aansporen om meer, beter, sneller te werken.
 • Gemakkelijk verantwoordelijkheden delegeren; hij wil zijn ideeën graag met anderen bespreken en is bereid zijn mening te herzien als het einddoel daardoor dichterbij komt.
 • Sterk op anderen vertrouwen; hij verwacht dat zijn team al het werk dat hun is opgedragen, zal afmaken; zijn follow-up is nonchalant en vluchtig, hij is geïnteresseerd in het halen van deadlines en veel minder in het bereiken van perfectie.
 • Innemend, levendig en enthousiast zijn en overtuigd van zijn vermogen om anderen voor zijn standpunt te winnen.

Sosie

De waarden van een persoon verschaffen inzicht in hun mogelijke ‘match’ met een functie of een organisatiecultuur. Door de koppeling van persoonlijkheidskenmerken en waarden, verschaft SOSIE een realistisch beeld van het gedrag en de motivatie van een kandidaat.

8 persoonlijkheidskenmerken om gedrag in de werkcontext te meten: Dominantie, Verantwoordelijkheid, Stressbestendigheid, Socialibiliteit, Voorzichtigheid, Origineel Denken, Persoonlijke relaties & Vitaliteit

6 interpersoonlijke waarden om datgene dat iemand drijft tijdens een interactie met anderen te identificeren: Sociale steun, Conformiteit, Erkenning, Onafhankelijkheid, Altruïsme en Macht

6  persoonlijke waarden om professionele activiteit te ontdekken: Materialisme, Prestatiemotivatie, Variëteit, Overtuigen, Orde en Netheid en Doelgerichtheid

Clienten 

Vul onderstaand jouw gegevens in en kom in contact met Jerry

Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Op welk gebied kan ik je helpen?

Wat voor samenwerking zou het beste voor jou passen?

Op welk gebied zou je een workshop willen?

Hoeveel mensen zullen er aanwezig zijn?

Over welk onderwerp moet de lezing gaan?

Hoeveel mensen zullen er aanwezig zijn tijdens de lezing?

Welk budget heb je hiervoor gereserveerd?

Jouw gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt. Bekijk hier de Algemene Voorwaarden