Veel gestelde vragen

FAQ
Krijg hier overzicht in de vragen die regelmatig
gesteld worden

FAQ

Coaching

Alle vragen op een rijtje omtrent de persoonlijke 1-op-1 coaching met Jerry van Staveren Business Coach
HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?
Ik begin ten allen tijden met een vrijblijvend telefonisch gesprek om te ervaren of wij de juiste match zijn.

We beginnen dan met een “nulmeting” waarbij wij jouw huidige situatie bespreken, de knelpunten, jouw markt, product & persoonlijke doelen.

Op basis daarvan starten wij onze samenwerking

vervolgens komen we structureel samen om gefaseerd en overzichtelijk de belangrijkste stappen te zetten die nodig zijn om jouw doelen te bereiken.

Met grip op de zaak, vertrouwen en bewezen resultaten.

Elke maand bekijken we de resultaten en maken we plannen voor de aankomende maand

WAT IS JOUW ACHTERGROND?

Ik was al op vroege leeftijd “besmet” met het verkoop virus. Op mijn 15e maakte ik mijn eerste opwachting op een sales-vloer. Gewapend met een headset voerde ik toen mijn eerste salesgesprekken. Pure koude acquisitie en dat deed ik voor BRC, dat inmiddels is uitgegroeid tot ‘weekendjeweg’ & Bookit.

Targets behalen heeft mij sindsdien niet meer uit zijn greep verloren en na het behalen van mijn BBA Commerciele Economie aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik mijn verkoopkwaliteiten verder uitgebouwd bij het gerenommeerde Reed Elsevier waar de huidige directeur van Marktplaats en eBay mij aannam als beginnende Account manager, maar al snel doorgroeide tot Teamleider met een eigen team verkopers.

Jerry van Staveren - Reed Business

Daarmee werden de eerste stappen als coach gezet. Niet lang daarna kreeg ik die kans om aan de slag te gaan als Sales Manager bij OTTO, uitzendorganisatie van het jaar 2014/15, waarbij ik grote klanten onder mijn hoede nam en een team van account managers aanstuurde.

Na verschillende Sales Manager functies bij o.a. Makro en Brizio vielen de puzzelstukjes pas echt op hun plek toen ik de kans kreeg om met mijn uitgebreide sales en management ervaring ondernemers te gaan coachen voor de organisatie van Eelco de Boer: Winst.nl.Untitled design (63)

De wereld van online ondernemen ging pas echt voor mij open na deelname van verschillende mastermindgroepen. De tijd was dan ook echt aangebroken om op eigen benen te staan en met mijn ervaring ondernemers helpen het volgende niveau in hun business te behalen en versneld stappen te zetten.

Tegenwoordig ondersteun ik ondernemers en bedrijven om hun doelen te bereiken via workshops en coachingtrajecten en vul ik mijn dagen met mooie interim management klussen, voor o.a. MediaMarkt.

WAT ZEGGEN JOUW OUDE KLANTEN OVER JE?
De ervaringen van mijn ex klanten zijn te vinden via ERVARINGEN

Of je kan een blik werpen op de testimonials op mijn LINKEDIN pagina

WAAR LEG JIJ DE FOCUS OP TIJDENS EEN SAMENWERKING?
Bij mij draait alles om het uiteindelijke resultaat onderaan de streep. Dat wil zeggen: Winst, positionering & vooral de connectie met jouw doelgroep.

Omzet is nodig om jouw business draaiende te houden en naar het volgende niveau te trekken. Het is de levensader van jouw business en zonder omzet is je bedrijf eigenlijk ten dode opgeschreven. Bij omzet ligt mijn uiteindelijke focus & daar ligt mijn kracht.

WAT ZIJN BELANGRIJKE PIJLERS IN DE SAMENWERKING?
MAATWERK

Elk bedrijf, elk persoon, elke doelgroep & elke uitdaging is anders. Daarom heeft het geen zin om inhoudelijk identieke dezelfde stappen te doorlopen. Ik geloof juist in een maatwerk aanpak, speciaal samengesteld voor jouw situatie

INTERACTIE

Een belangrijk facet in onze samenwerking is de interactie. Stel je vragen, geef input, benoem je ervaringen & stel jouw knelpunten voor. Op die manier kunnen we een samenwerking realiseren waar je ook daadwerkelijk wat aan hebt!

VERKOOP

Omzet is de levensader van ieder succesvol bedrijf en verkoop heeft dan ook ten allen tijden mijn focus. Hoe kan je meer omzet met minder inspanningen genereren? Het is het onderwerp waarin ik de meeste ervaring bezit en waarvoor ik de meeste aandacht heb. Wil je niet meer of beter leren verkopen, dan ben je bij mij niet aan het juiste adres!

ACTIE

Informatie is niets waard zonder implementatie. En daar draait het om: Dat je actie gaat ondernemen met de kennis die je hebt vergaard & daar draag ik zorg voor. Dat je precies weet wat je moet doen & wanneer je dat moet doen!

VOOR WIE IS HET GESCHIKT?
Het is bedoeld voor iedereen die concreet aan de slag wil gaan om het resultaat van hun bedrijf te vergroten. Los van branches, producten of doelgroepen

En daar draag ik persoonlijk zorg voor! Tijdens onze gesprekken zullen we jouw specifieke situatie behandelen, de diepte in gaan en daarmee duidelijk krijgen wat het optimale plan van aanpak is voor jouw persoonlijke doelen

Geen generieke ’13-in-een-dozijn’ training of vaag gezwets, maar juist een op-maat-gemaakt plan van aanpak, toegespitst op jouw situatie!

Zodat jij direct aan de slag kunt en het optimale resultaat kan gaan behalen.

WANNEER KOM IK IN AANMERKING?
Je moet het dak repareren als de zon nog schijnt & niet als het al begint te regenen

Ik sta voor maatwerk! Er zijn zoveel specialisten die allemaal beweren het gouden ei te bezitten, maar niemand zegt daarmee iets over jouw specifieke situatie.

Dat is in essentie wat ik doe en wat mij anders maakt: De vertaalslag maken naar jouw specifieke situatie en inzetten wat werkt voor die specifieke situatie!

Als je kijkt naar mijn ideale klant: Dat is een ondernemer die al succesvol in business is maar een ‘plafond ervaart’. Dit kan zijn in tijd, omzet of mankracht. Die ondernemer die al minimaal €100.000 per jaar omzet en daar graag meer van wil maken zonder daarbij meer tijd, energie of mensen voor te hoeven inzetten.

Die ondernemer die de transitie wil maken van hard werken naar smart werken en meer resultaat wil onderaan de streep

WAAROM ZOU IK MET EEN BUSINESS COACH WERKEN?
Het verschil tussen een expert en een beginner is de tijd geïnvesteerd in de praktijk. Een vuistregel die ze hiervoor hanteren is ‘de 10.000 uren regel’. Die stelt dat jij jezelf pas expert kan noemen als je minimaal 10.000 uur besteed hebt aan het verfijnen van een vaardigheid.

Maar als je héél eerlijk bent…: Heb jij nog 10.000 uur aan tijd vrij in jouw drukke agenda?

Dat is waar de expertise van een succesvolle coach het best tot zijn recht komt! Gebruik maken van die 10.000 uren om daarmee versneld stappen te kunnen zetten, zonder zelf het wiel opnieuw te hoeven uitvinden.

WAT HEB IK JOU TE BIEDEN?
je kan jouw dagen vullen met allerlei werkzaamheden, afspraken of vergaderingen en daarmee vooral heel druk zijn met druk zijn. Maar zolang je niet de juiste dingen doet zal je een plafond ervaren en nooit het volgende niveau bereiken in jouw bedrijf.

En dat is juist waar ik jou mee help: De optimale strategie vormgeven, de juiste doelen stellen en samen een op maat gemaakt stappenplan vormgeven om jouw doelen te bereiken. Want strategie is niet de dingen juist doen, maar de juiste dingen doen!

Vul onderstaand jouw gegevens in en kom in contact:

Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Op welk gebied kan ik je helpen?

Wat voor samenwerking zou het beste voor jou passen?

Op welk gebied zou je een workshop willen?

Hoeveel mensen zullen er aanwezig zijn?

Over welk onderwerp moet de lezing gaan?

Hoeveel mensen zullen er aanwezig zijn tijdens de lezing?

Welk budget heb je hiervoor gereserveerd?

Jouw gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt. Bekijk hier de Algemene Voorwaarden