Veel gestelde vragen

FAQ

Krijg hier overzicht in de vragen die regelmatig
gesteld worden

FAQ

Coaching

Alle vragen op een rijtje omtrent de persoonlijke 1-op-1 coaching met Jerry van Staveren Business Coach

hoe gaat het in zijn werk?

Ik begin ten allen tijden met een vrijblijvend telefonisch gesprek om te ervaren of wij de juiste match zijn.

We beginnen dan met een “nulmeting” waarbij wij jouw huidige situatie bespreken, de knelpunten, jouw markt, product & persoonlijke doelen. 

Op basis daarvan starten wij onze samenwerking

Vervolgens komen we structureel samen om gefaseerd en overzichtelijk de belangrijkste stappen te zetten die nodig zijn om jouw doelen te bereiken.

Met grip op de zaak, vertrouwen en bewezen resultaten.

Elke maand bekijken we de resultaten en maken we plannen voor de aankomende maand

Waarom zou ik met een business coach moeten werken?

Het verschil tussen een expert en een beginner is de tijd geïnvesteerd in de praktijk. Een vuistregel die ze hiervoor hanteren is ‘de 10.000 uren regel’. Die stelt dat jij jezelf pas expert kan noemen als je minimaal 10.000 uur besteed hebt aan het verfijnen van een vaardigheid.

Maar als je héél eerlijk bent…: Heb jij nog 10.000 uur aan tijd vrij in jouw drukke agenda?

Dat is waar de expertise van een succesvolle coach het best tot zijn recht komt! Gebruik maken van die 10.000 uren om daarmee versneld stappen te kunnen zetten, zonder zelf het wiel opnieuw te hoeven uitvinden.

Wat is jouw achtergrond?

Mijn ervaring ligt vooral op het gebied van sales, verkoopbevordering & strategie. Al op 15 jarige leeftijd betrad ik mijn eerste salesvloer om koude acquisitie te plegen. 

Na het behalen van mijn BBA aan de HvA ben ik aangenomen door de huidige directeur van eBay & Marktplaats.nl bij het  gerenommeerde Reed Elsevier, als Account manager en niet veel later als Teamleider met een eigen verkoopteam. Het was mijn doel om Sales Manager te worden en niet lang daarna kreeg ik die kans bij OTTO, uitzendorganisatie van het jaar 2014/15, waarbij ik grote klanten onder mijn hoede nam & een team van account managers aanstuurde.

Na verschillende salesmanager functies bij o.a. Metro Cash & Carry, de overkoepelende organisatie van Makro, Staples & MediaMarkt, vielen de puzzelstukjes pas echt op hun plaats toen ik de kans kreeg om ondernemers te coachen bij het bedrijf van Eelco de Boer: Winst.nl.Untitled design (63)Na met veel plezier deze functie te hebben vervuld & deel te hebben mogen uitmaken van verschillende masterminds was de tijd rijp om op eigen benen te staan. Om ondernemers te helpen het volgende niveau in hun business te behalen en versneld stappen te zetten.

Ik kom dan met name het best tot mijn recht bij ondernemers en bedrijven die meer willen bereiken met minder moeite. 

Die meer resultaat willen halen onderaan de streep, waar het telt!

waar focus jij je op tijdens een samenwerking?

Bij mij draait alles om het uiteindelijke resultaat onderaan de streep. Dat wil zeggen: Winst, positionering & vooral de connectie met jouw doelgroep.

Omzet is nodig om jouw business draaiende te houden en naar het volgende niveau te trekken. Het is de levensader van jouw business en zonder omzet is je bedrijf eigenlijk ten dode opgeschreven. Bij omzet ligt mijn uiteindelijke focus & daar ligt mijn kracht.

Voor wie is het geschikt?

Het is bedoeld voor iedereen die concreet aan de slag wil gaan om het resultaat van hun bedrijf te vergroten. Los van branches, producten of doelgroepen

En daar draag ik persoonlijk zorg voor! Tijdens onze gesprekken zullen we jouw specifieke situatie behandelen, de diepte in gaan en daarmee duidelijk krijgen wat het optimale plan van aanpak is voor jouw persoonlijke doelen

Geen generieke ’13-in-een-dozijn’ training of vaag gezwets, maar juist een op-maat-gemaakt plan van aanpak, toegespitst op jouw situatie!

Zodat jij direct aan de slag kunt en het optimale resultaat kan gaan behalen.

ga direct aan de slag!

gratis kennis making sessie

Vul onderstaand jouw gegevens in en kom in contact met Jerry

Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Op welk gebied kan ik je helpen?

Wat voor samenwerking zou het beste voor jou passen?

Op welk gebied zou je een workshop willen?

Hoeveel mensen zullen er aanwezig zijn?

Over welk onderwerp moet de lezing gaan?

Hoeveel mensen zullen er aanwezig zijn tijdens de lezing?

Welk budget heb je hiervoor gereserveerd?

Jouw gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt. Bekijk hier de Algemene Voorwaarden