DIENSTEN

Jerry van Staveren, Business Coach & Online Strateeg

Ik geloof dat iedere ondernemer en organisatie door een slimme en goed uitgevoerde strategie veel meer resultaat kan behalen. Sterker nog, daar ben ik van overtuigd!

Maar hoe kom je tot de ideale strategie?

Helemaal wanneer je een zelfstandig ondernemer (of middelgroot bedrijf) bent en zelf alle teugels stevig in handen moet houden. Als ondernemer dragen we daarom vele petten. Sommige van die petten passen goed en andere petten zitten niet zo prettig.

Zo ben je o.a. directeur, account manager,  HR manager, business strateeg, product manager, boekhouder, verkoper en trendwatcher. En iedere pet voelt even belangrijk.

Wanneer alles goed gaat is er tijd om bewust te wisselen van ‘pet’ en deze op het juiste moment op te zetten, om zodoende te blijven bouwen aan het succes van jouw business.

Maar wanneer de druk toeneemt en het resultaat terugloopt krijgt de waan van de dag steeds meer de overhand. En dan wordt er een neerwaartse spiraal ingezet, die moeilijk te doorbreken is.

Het is een gegeven dat iedereen online moet bewegen in deze snel veranderende tijden om een toekomst te kunnen hebben.

Maar bewegen is een groot begrip en voor je het weet verzuip je in de mogelijkheden van deze nieuwe tijden.

En dus doen de meeste ondernemers niets….

Omdat ze niet weten wat, niet weten hoe en niet weten wanneer.

En aan de ene kant is dat ook logisch, het is namelijk hun vak niet.

Vanaf het moment dat ik jaren geleden werd gevraagd om Business Coach te worden bij Nederlands grootste internet ondernemer Eelco de Boer sprak ik ze werkelijk op dagelijkse basis:

Ondernemers die de kracht van online willen inzetten om meer resultaat te behalen en omzet te genereren, maar nog niet tot de ideale strategie voor hun specifieke situatie zijn gekomen.

Ik schrok ervan hoe veel het er wel niet waren!

En veel van die ondernemers moeten werkelijk alles geprobeerd hebben. Elke cursus, software of training die ze konden betalen, kochten ze of volgden ze. Vastberaden om fantastische resultaten en omzetten te behalen. Om daarmee hun bedrijf op de kaart te zetten!

Maar wat bleek? De resultaten waren vaak desastreus!

En wat die ondernemers vaak nog het meest frustreerde? Ze deden alles exact zoals ze geleerd hadden tijdens eerder aangekochte cursussen, via zelfbenoemde experts en guru’s of tijdens urendurende seminars.

  • Ze schreven honderden blogs
  • Spendeerden uren op social media
  • Optimaliseerden hun website
  • Huurden experts of consultants in
  • Zorgden voor backlinks en voerden zoekwoord onderzoeken uit

 

Zo af en toe hadden ze dan ook een klein succesje, maar nooit genoeg om er echt het volgende niveau mee te bereiken.

Vaak waren ze uit het veld geslagen, moe van de eindeloze werkweken en het uitblijven van het gewenste resultaat. En eerlijk gezegd, vaak schaamden ze zich. Ze voelden zich bedrogen of dom omdat ze in de loze beloftes waren getrapt.

“Ik geef dan ook eerlijk toe: Ik was kapot van de teleurstellende resultaten. Ik was er klaar mee en stond op het punt om online te laten voor wat het was”

Als het niet aan jarenlange praktijkkennis en de verschillende mastermindgroepen had gelegen, had ik waarschijnlijk precies in dezelfde schoenen gestaan als die ondernemers.

Ik kwam zelf van de salesvloeren van grote Nederlandse corporates, met onvoorstelbare werkuren, astronomische targets en gigantische werkdruk.

Als salesmanager teams moeten aansturen, eindverantwoordelijke zijn voor het resultaat en garant staan voor persoonlijke groei van ieder van mijn teamleden.

Daarnaast zelf ook klanten te woord staan, nog hogere targets halen en eindeloze rapportages en ontwikkelingsplannen moeten inleveren.

Onder de noemer ‘practice what you preach’ moest ik zelf het voortouw nemen.

En met zo’n takenpakket overleef je het niet zonder productiever te gaan werken, je focus te verdelen en alleen de zaken aandacht te geven die uiteindelijk het resultaat opleveren.

Maar wat bleek na vele jaren van klanten te woord staan, teams aansturen en omzet draaien?

Iedereen verteld je wat je moet doen, maar ze vertellen je nooit hoe…!

Alle experts en (online) guru’s vertellen over hún successen, maar nooit over hoe dat vertaald naar jouw specifieke situatie!

Ik besloot dat dat anders moest en combineerde mijn verkoop kennis met de marketing technieken en strategieën van Nederland meest succesvolle (online) ondernemers uit die masterminds en dat veranderde alles.

Ongeveer 3 jaar geleden startte ik daarom mijn eigen coachings-business.

Een coach die zich laat afrekenen op resultaat en je helpt om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Op maat gemaakt voor jouw specifieke situatie, omdat ik weet dat jouw business niet is zoals andere bedrijven.

 

Uit ervaring van al die jaren, mijn (online) netwerk, de kennis en de nieuwste technologie is nu, naast mijn business coaching, ook nog een heel ander bedrijf gegroeid: THE NEXT LEVEL MEDIA

 

Wat ik tijdens mijn werkzaamheden als coach voor het MKB en ondernemers doe,  doen we bij TNLM voor een portfolio van grote klanten.

Met het onderscheid dat als coach Ik jou het pad laat zien, maar je zal deze zelf zal moeten bewandelen. Wanneer je niet zelf (of jouw personeel) deze kennis wil opdoen maar juist een partij zoekt die de stappen daadwerkelijk voor je uitvoert, dan ben je op de juiste plek bij The Next Level Media.

Één bestaat dus uit zelf de strategie opdoen en de ander uit deze strategie ook daadwerkelijk te laten uitvoeren.

Maar los van de twee bepalen we ten allen tijden in samenspraak wat je wilt bereiken, waar je tegenaan loopt en welke middelen we gaan inzetten om jouw doelstellingen te behalen.

En welke strategie ons daar versneld gaat brengen!

Al deze ingrediënten gieten we in een vast abonnement. Zo weet je maandelijks precies waar je aan toe bent en kom je nooit voor verrassingen te staan.

Ik wil bedrijven en ondernemers laten groeien, dat is mijn drive.  Ze helpen om een volgend niveau te bereiken en een transitie te laten doormaken van hard werken, naar smart werken.

We zullen dan ook geen werkzaamheden doen om maar druk te zijn met druk zijn! We doen alles uitsluitend om het gewenste resultaat te behalen, dat is het uitgangspunt, bij iedere klant. Elke dag weer!

JOUW DOELEN EN JOUW WENSEN

 

Dat is het uitgangspunt waarop we gaan bouwen. Op weg naar het volgende niveau in jouw business!

 

INTERESSE OM MET JERRY SAMEN TE WERKEN? BESTEL HIER JOUW EENMALIGE COACHING

OF BESTEL HIER JOUW WORKSHOP