JERRY VAN STAVEREN

Online Strateeg &
Business Coach

Je ziet mij waarschijnlijk vaak online voorbij komen en bent inmiddels wel bekend met de blogs, de filmpjes en de interviews. Maar toch vraag jij je waarschijnlijk af wat ik precies doe en wat dat voor jou kan betekenen.

Het is dan ook eng om iets nieuws te proberen en de sprong te wagen, dat begrijp ik. Maar zonder het uitproberen van nieuwe dingen is er ook geen groei.

Ik wil dan ook alleen samenwerken met serieuze ondernemers die klaar zijn om de volgende stap te zetten in hun business. Die weten dat je op eigen houtje je business maar tot zo ver kan brengen, en geen zin hebben om opnieuw het wiel uit te vinden.

Ze willen uitsluitend hun waardevolle tijd spenderen aan zaken die het gewenste resultaat gaan opleveren en waarmee ze de doelen gaan bereiken. En dat is voor mij niet anders. Daarom geef ik je nu de kans om vrijblijvend een afspraak te maken.

Om te ervaren of we een match zijn en jouw situatie en doelen passen bij mijn expertise. Want het heeft geen zin om onze tijd te verspillen. Zie je daar iets in? Maak dan nu een afspraak

Ja, ik wil graag kennis maken

Vul onderstaand jouw gegevens in

Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Op welk gebied kan ik je helpen?

Wat voor samenwerking zou het beste voor jou passen?

Op welk gebied zou je een workshop willen?

Hoeveel mensen zullen er aanwezig zijn?

Over welk onderwerp moet de lezing gaan?

Hoeveel mensen zullen er aanwezig zijn tijdens de lezing?

Welk budget heb je hiervoor gereserveerd?

Jouw gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt. Bekijk hier de Algemene Voorwaarden