CASESTUDY 3

DOEL : VRIJHEID

Opdrachtgever: SVET (School voor Effectieve Taalcursussen)
Website: http://svet.nl/
Branche: Opleidingen

Irina Malinkina ontwikkelde een unieke lesmethode voor het leren van een taal. Gebaseerd op het Accelerated Learning.
In een beperkt aantal uren wordt een basiswoordenschat aangeleerd. Een woordenschat samengesteld uit woorden die in het dagelijks leven gebruikt worden. In de kortst mogelijke tijd kan men zo zekerder de wereld tegemoet treden; contact maken met anderen, werken, leven in de nieuwe maatschappij waarin zij zich bevinden.

Toen wij van start gingen met onze samenwerking zat Irina letterlijk vast in haar business. Ze werkte 7 dagen in de week met extreem lange uren, had al maanden geen dag vrij genomen of weekend gehad en was al ruim 7 jaar niet op vakantie geweest. Ze was vooral bang om kwaliteitsverlies te lijden wanneer ze minder uren zou besteden aan haar business.

Resultaat:

Hierbij mijn evaluatie betreffende onze samenwerking. Wat is veranderd op basis van je advies:

  • De prijzen van de cursussen zijn 23 % hoger
    Het resultaat: minder groepen, gemotiveerde cursisten, meer resultaat bij het leren, de kwaliteit van de lessen is beter (ik ben niet meer zo moe, heb meer rust, meer zelfvertrouwen en meer vrije tijd)
  • Ik plan nu regelmatig vrije dagen, waardoor ik eindelijk tot rust kan komen en mijn privé leven kan hebben
  • Ik stelde onze gezamenlijke bijeenkomsten op prijs: ik had je luisterende oor nodig.
    Ik kreeg meer rust en mijn kijk naar mijn business is veranderd: ik ben belangrijker geworden voor mezelf, waardoor ik makkelijker mijn prioriteiten kan stellen. Te veel werken is geen optie meer, slimmer werken en meer plezier hebben met beter resultaat, dat is de nieuwe aanpak!”

kom In contact

+31 (0)6 48 95 29 04
jerry@jerryvanstaveren.nl

Jouw gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt. Bekijk hier de Algemene Voorwaarden

meer bereik

Janne Schuijn van Ladies Lifting

meer resultaat

Robbert Miedema van RMPT

meer omzet

Ken Creemers van CR33MERS