Kom langs in Rotterdam om jouw case te bespreken met Jerry onder het genot van een bak koffie. Vul hier jouw gegevens in:

Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Op welk gebied kan ik je helpen?

Wat voor samenwerking zou het beste voor jou passen?

Op welk gebied zou je een workshop willen?

Hoeveel mensen zullen er aanwezig zijn?

Over welk onderwerp moet de lezing gaan?

Hoeveel mensen zullen er aanwezig zijn tijdens de lezing?

Welk budget heb je hiervoor gereserveerd?

Jouw gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt. Bekijk hier de Algemene Voorwaarden

Sfeerimpressie

opdrachtgevers

Sfeerimpressie

over de locatie

De uitvalsbasis voor alle brainstorm sessies, workshops en vergaderingen van Jerry is gevestigd in het Amerikaanse Cambridge Innovation Center (CIC) in het Groot Handelsgebouw in hartje Rotterdam.

Het is de missie van het CIC om daar de komende 5 jaar rond de 550 innovatieve bedrijven te huisvesten en zo haar internationale netwerk van ondernemers, investeerders en bestaand bedrijfsleven samen te brengen.

”Rotterdam heeft ongelooflijke potentie. Het is een internationale doorvoerhaven en de thuisbasis van de grootste haven van Europa, met sterke universiteiten in de regio en een ongekende arbeidsethos. Rotterdam staat bovendien voor grote dynamiek. We zijn enthousiast om daarvan deel uit te maken” – Tim Rowe, CEO CIC

Het hoofdkantoor van CIC staat in Amerika, vlakbij het Massachusetts Institute for Technology (MIT) en Harvard. De aantrekkingskracht is extreem groot. Het beroemdste CIC bedrijf is Google Android, maar het bleek ook dusdanig aantrekkelijk voor partijen als Shell en Apple Dat geldt tevens voor veel andere bedrijven zoals o.a. Google, Microsoft, Amazon en Facebook

Kortom: Een plek voor zakelijke inspiratie, innovatie & groei

Jouw gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt.

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden