Direct bestellen

Workshop

VOOR PRAKTISCHE BUSINESS GROEI

Coaching

DE ELITE BINNEN MIJN DIENSTVERLENING

Spreker

EEN INTERACTIEF & LEERZAAM EVENEMENT

Je zal vast vragen hebben, daarom heb ik de meest
gestelde vragen voor je op een rij gezet

WAAROM ZOU IK NAAR JOU MOETEN LUISTEREN?

Wanneer je ondernemer bent of eigenaar van een bedrijf en geen zin hebt om opnieuw het wiel uit te vinden.

Wanneer je geen uren wil spenderen aan generieke (online) cursussen, trainingen of seminars, die uiteindelijk niets zeggen over jouw specifieke situatie. Als je niet tevreden bent met het resultaat van je huidige inspanningen of partners. Of als je simpelweg het gevoel hebt dat je veel meer uit online kan halen dan je momenteel doet. Dan zou je naar mij moeten luisteren!

En waarom?

Even kort gezegd: Ondernemers helpen hun doelen te bereiken is wat ik fulltime doe!

Het is kennis die ik zelf heb opgedaan vanaf het moment dat ik mijn eerste salesvloer betrad als 15 jarige en die mij later Business Coach bij de grootste online ondernemer van Nederland (Eelco de Boer) heeft gemaakt en langs functies als Teamleider bij Reed Business en Sales Manager bij verschillende gerenommeerde partijen uit de  Nederlandse zakenwereld heeft gebracht, zoals o.a. Kenwood en OTTO.

Het is kennis vanuit de verschillende Masterminds waar ik deel van heb mogen uitmaken, en van de mastermind die ik momenteel zelf beheer. Allemaal praktijkkennis van partijen en ondernemers die op dagelijkse basis het onderscheid maken en aan de top staan in de business wereld. En dat is kennis die ik met jou wil delen.

Mastermind met o.a. Eelco de Boer, Aartjan van Erkel & Anne Raaijmakers

En omdat ik weet dat likes uiteindelijk helemaal niets zeggen over jouw resultaat. Dus ben je uitsluitend geinteresseerd om meer likes of reacties te krijgen op je Facebook pagina, dan wil ik je adviseren om dit venster direct te sluiten.

Wil je echter online strategisch gaan inzetten om uiteindelijk meer cliënten, meer vrije tijd, meer omzet en meer resultaat te behalen dan ben je bij mij aan het juiste adres! Als je kort gezegd het internet voor je wilt laten werken, i.p.v. heel druk te zijn met druk zijn.

Het gaat mij uiteindelijk om resultaat en winst. Wel met een sterke online focus, omdat je daar tegenwoordig veel meer kan bereiken in een korte tijd dan in de offline wereld.

Ik kom dan met name het best tot mijn recht bij bedrijven die dezelfde focus hebben en meer resultaat willen, met minder moeite. Met partijen die weten dat likes niets zeggen en weten dat het plaatsen van content op Social Media of het hebben van een website alleen niet voldoende is.

Met Eelco de Boer

HOE ZIET JOUW COACHING ER IN DE PRAKTIJK UIT?

Ik geloof heilig in maatwerk! Er zijn zoveel specialisten in Nederland die allemaal zeggen het gouden ei te bezitten, maar geen één van die specialisten zegt iets over jouw situatie.

Elke markt, elke doelgroep en elk bedrijf heeft namelijk zijn eigen subtiele nuances. Wat werkt voor een trainer, hoeft per definitie niet voor een bakker te werken. En een tactiek die goed werkt bij een staalbedrijf, hoeft niet te werken bij auteur.

Dat is in essentie wat ik doe: De vertaalslag maken naar jouw specifieke situatie.

Het heeft namelijk geen zin om je te overspoelen met allerlei technieken, strategieen of tools die niet passen bij jouw situatie!

De basis daarin wordt gelegd door jouw persoonlijke wensen, doelen en verwachtingen.

Dat is de basis waarop ik alles insteek, om daarmee gericht jouw specifieke knelpunt, de gewenste doelen en de verwachting van jou als ondernemer en bedrijf te kunnen tackelen.

Elke ondernemer heeft namelijk behoefte aan een compleet eigen aanpak.

En daarmee voorkom ik dat je wordt gebombardeerd met informatie waar je uiteindelijk toch niets aan hebt. Want het draait bij mij om resultaat.

Over het proces zelf:

 1. Wanneer we gaan samenwerken stellen we jouw doelen vast
 2. We komen vervolgens om de 6 weken samen (1-op-1) om gericht aan die doelen te werken. zo voorkom je dat je overspoeld wordt en maak je het behapbaar.
 3. Tussentijds kan je altijd contact opnemen en gericht aan de specifieke doelen voor die 6 weken werken. Daarmee gaan we bergen werk verzetten en gericht bouwen aan jouw succes.

INTERESSE? MAAK HIER JOUW AFSPRAAK OM HET ÉÉNMALIG (VRIJBLIJVEND) TE PROBEREN

Ben je tevreden, zetten we de samenwerking door, Ben je dat niet: Even goede vrienden en ben je verder tot niet verplicht.

HOE ZIET EEN WORKSHOP OF LEZING ER IN DE PRAKTIJK UIT?

Ik geloof in maatwerk, dus dat verschilt per keer. Het heeft namelijk geen zin om je te overspoelen met allerlei technieken, strategieen of tools die niet passen bij jouw situatie!

De basis van de workshop wordt gelegd door jouw persoonlijke wensen en verwachtingen.

Dat is de basis waarop ik alles insteek, om daarmee gericht jouw specifieke knelpunt, de gewenste doelen en de verwachting van jou als ondernemer en bedrijf naar voren te kunnen halen. Elke markt heeft namelijk zijn eigen nuances, met een eigen doelgroep, specifieke producten of diensten en daarom de behoefte aan een compleet eigen aanpak. 

En voorkom ik dat je wordt gebombardeerd met informatie waar je uiteindelijk toch niets aan hebt. Want het draait bij mij om resultaat.

 

Over het proces zelf:

 1. Wanneer je de workshop besteld krijg ik daar melding van
 2. We nemen contact met elkaar op (mail of telefoon) om de datum in te plannen en de wensen te bespreken
 3. Ik kom op de afgesproken datum en tijd naar jouw/jullie kantoor en we starten de workshop
AAN WAT VOOR INVESTERING MOET IK ONGEVEER DENKEN?

Daar kan ik heel transparant in zijn:

Met betrekking tot de persoonlijke coaching is het lastiger om aan te geven, omdat het maatwerk is, met de bijbehorende maatwerk investering. Hierbij moet je ongeveer rekening houden met een gemiddelde investering van rond de €850 per maand, naar gelang jouw behoefte.

INTERESSE OM SAMEN TE WERKEN? MAAK HIER JOUW (VRIJBLIJVENDE) AFSPRAAK

VOOR WIE IS ZO'N WORKSHOP GESCHIKT?

De workshop is bedoeld voor iedereen die concreet aan de slag wil gaan met online-strategie, om daarmee het resultaat van hun bedrijf te vergroten.

En daar draag ik persoonlijk zorg voor!

Om te kunnen garanderen dat we tot de beste oplossing komen voor jouw situatie is er daarom maar plek voor max. 10 deelnemers.

Ik wil namelijk individueel de verschillende cases behandelen, de diepte in gaan en daarmee duidelijk krijgen wat het optimale plan van aanpak is voor jullie situatie.

Geen generieke of ’13-in-een-dozijn’ training, maar juist een interactieve workshop, toegespitst op jullie!

Zodat jij direct aan de slag kunt en het optimale resultaat kan gaan behalen.

WAAR KEN IK JOU VAN?
 • Misschien heb je mij voorbij horen komen op de grootste business podcast van Nederland (Studio Maestro)
 • Ben je bij de lezing geweest voor de HvA in de grootste locatie van de Hogeschool van Amsterdam
 • Heb je het interview gehoord bij BNR of
 • Misschien heb je mijn youtube kanaal gezien met over de 100.000 views?
 • heb je één van mijn blogartikelen gelezen op Internet Succes Gids of Linkedin?
 • Of misschien juist wel het interview gelezen door Internet Succes Gids?
 • Of mijn tips gezien op het kanaal van Online Bazen?

Ik ben dan ook overal aanwezig en dat is niet zonder reden. Ik geloof erg in:

“Practice what you preach”

En dat kan ik jou (jullie) ook leren, mits je de workshop boekt.

 

WIJ WILLEN EEN WORKSHOP, MAAR HEBBEN MEER DAN 10 WERKNEMERS

Uiteraard is het mogelijk om met een grotere groep een workshop aan te vragen.

We zullen dan alleen een aangepaste variant moeten maken, aangezien de interactie dan moeilijker en intensiever wordt.

Om dit bespreekbaar te maken: mail naar jerry@jerryvanstaveren.nl en dan komen wij samen tot een gepaste oplossing

STUUR JE EEN FACTUUR?

De financiele afhandeling word normaliter compleet geautomatiseerd gedaan via de “reserveren”-knop.

Wil je liever een fysieke factuur? Dan kan dat uiteraard ook!

HET KAN NIET BIJ MIJ OP KANTOOR

Normaliter kom ik naar jullie kantoor toe om daar ter plekke een workshop te geven. Dat is voor mij ook prettig, omdat ik op die manier ook een gevoel kan krijgen bij de organisatie en ik het dus veel meer kan toespitsen op jullie specifieke situatie.

Maar het komt voor dat organisaties geen geschikte ruimte hebben voor zo’n workshop en daar heb ik ook een oplossing voor. Ik geef je dan de mogelijkheid om de workshop te volgen op één van mijn kantoorlocaties.

Stationsplein 45 in Rotterdam

Duikboot 7 in Houten

Er worden dan overigens wel extra kosten per deelnemer in rekening gebracht i.v.m. de huur van o.a. de beamer, het voorzien van hapjes en drankjes en de huur van de zaal. Deze extra kosten liggen op €50 extra per deelnemer.

IK WIL EEN WORKSHOP OVER HET GEBRUIK VAN SOCIAL MEDIA, MAAR TWIJFEL OVER DE INHOUD.

Dat is het grote online probleem: Er zijn zoveel mogelijkheden dat we vaak door de bomen het bos niet meer zien.

Daarom is de nulmeting en de interactie zo belangrijk. Dat is de basis van de workshop en vanuit daar wordt alles vormgegeven.

Want je zou bijvoorbeeld kunnen denken dat Instagram nu geweldige kansen biedt voor jouw organisatie, maar is dit gezien jullie doelen en verwachtingen (targets etc) niet het optimale kanaal om in te zetten.

Het zou dan weinig zin hebben om met Instagram de diepte in te gaan toch?

Ik kijk daarom naar jullie doelen, doelgroep en expertise en daar koppel ik de strategie aan die jullie naar die doelen gaat brengen.

Zonder verspilling van tijd, budget en mankracht.

connect op social media

Business Coach & Online Strateeg

Jerry van Staveren (Amsterdam 1981) ontdekte al op vroege leeftijd zijn passie voor verkoop en resultaat.

Hij heeft sindsdien gewerkt als Sales -Manager & Business coach voor de grootste Nederlandse bedrijven en topondernemers zoals o.a. Eelco de Boer, Reed Business & Kenwood.

Tegenwoordig begeleidt hij ondernemers om meer resultaat te behalen en deelt hij zijn expertise in workshops door heel het land.

Gevestigd in Rotterdam & Houten helpt hij ondernemers om het volgende niveau in hun business te bereiken.

referenties: welk doel kies jij?

o.a. verschenen op

opdrachtgevers

Zonder strategie is je doel slechts een wens

Zonder de juiste doelen en strategie kan jij je leven lang over een veld rennen zonder ooit te scoren.

En dat is waar ik jou mee help: De optimale strategie vormgeven, de juiste doelen stellen en samen een op maat gemaakt stappenplan creëren om jouw doelen te bereiken.

Want stategie is niet de dingen juist doen, maar de juiste dingen doen

Een bericht sturen naar Jerry

Op maat gemaakt

Er zijn zoveel experts in Nederland, maar niemand vertelt iets over jouw specifieke situatie.

Elke ondernemer, elk bedrijf & iedere doelgroep is tenslotte anders, dus waarom zou een generieke aanpak dan moeten werken?

Dat is wat ik doe: Lastige en vaak moeilijke materie vertalen naar jouw specifieke situatie!

Locatie

Jerry is werkzaam vanuit 2 kantoorlocaties:.

Stationsplein 45 in Rotterdam

Duikboot 7 in Houten

Postadres:

Marijkestraat 15 1141EX in Monnickendam

Peter Postquote-icon-right-small“als ik iemand zou aanbevelen, zou dat zonder twijfel Jerry zijn! Wat Jerry zo bijzonder maakt is dat hij als een van de weinigen aan andere ondernemers kan uitleggen waar ze de fout in gaan en hoe ze dat op een slimme wijze kunnen aanpassen en verbeteren”

Peter Post
5 star rating

RADIO DJ MARC SIJBRNDS
quote-icon-right-small
“Jerry heeft echt mijn ogen geopend en inzicht gegeven in wat er anders kan.

Nadat ik al verschillende “standaard” trainingen had gevolgd wilde het niet lukken. Ik besloot Jerry in te schakelen en hij heeft mij een hele andere kant laten zien.

Hij heeft kennis en duidelijk veel ervaring. Ik zie hem als een voorbeeld en zou hem zeker aanbevelen als je vast zit of niet verder komt”

Marc Sijbrands – Radio DJ & Manager Sales bij Gooimeer
5 star rating

contact

Homepage

Jouw gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt. Bekijk hier de Algemene Voorwaarden