CASESTUDY 2

DOEL : BEREIK

Opdrachtgever: Janne Schuijn 
Website: https://janneschuijn.nl/
Branche: Personal development & Mindset

Janne richt zich op vrouwelijke ondernemers, carrièrevrouwen en andere ambitieuze ladies die zich beseffen dat een succesvol leven pas mogelijk is wanneer alle pijlers op orde zijn.

In 2015 gebeurde er iets waardoor Janne wist wat haar échte missie was: mensen helpen met het creëren van een krachtige mindset, waardoor zij in staat zijn een zelfverzekerd, gelukkig en intentioneel leven te leiden. En vooral, want daar heb je het voorgaande allemaal voor nodig: eindelijk fucking gaan DOEN wat hen gelukkig maakt, waar ze (zoals ze zelf zegt:) nu de ballen niet voor hebben of uitstellen tot ze een ons wegen.

Resultaat:

Met Jerry als coach heb ik mijn eerste klanten binnengehaald & ben ik steeds verder uitgegroeid. Hij heeft mij dan ook niet één, maar vele eye-openers geboden met betrekking tot ondernemen.

 

Hij heeft mij nooit verteld wat ik ‘moest doen’, maar mij d.m.v. zijn ondersteunende manier van coachen, zelf laten ontdekken. Hierdoor is het veel beter in mijn systeem komen te zitten & durf ik ook zelf beslissingen te nemen.

 

Altijd met een merkbare diepe passie voor het vak en de beste bedoelingen om je oprecht verder te helpen in je bedrijf. 

 

Eeuwig dankbaar!

kom In contact

+31 (0)6 48 95 29 04
jerry@jerryvanstaveren.nl

Jouw gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt. Bekijk hier de Algemene Voorwaarden