CASESTUDY 1

DOEL : OMZET

Opdrachtgever: Ken Creemers van Cr33mers
Website: http://cr33mers.be/
Branche: Architectuur

Interieurarchitect Ken Creemers richtte in 2010 het interieurbureau Cr33mers op. Ontstaan uit een overtuigende ondernemersspirit & een passie voor interieurs! Die passie vertaalt Ken elke dag naar zijn interieurprojecten & luxe woonconcepten.

Resultaat:

“Het knelpunt om de samenwerking aan te gaan was simpelweg te weinig omzet. Ik had reeds een aantal opleidingen gevolgd, maar had het gevoel dat een 1-op-1 coaching beter voor mij ging werken. 

Waarom juist Jerry? Wel na één van de meetings had ik hem beter leren kennen, aangenaam oprecht persoon. Toen heeft mij me ‘tussen pot en pint’ al heel wat goede tips gegeven, dus toen ik besefte dat hij  1-op-1 coaching deed, wist ik dat dit ging slagen

 

Het gewenste resultaat is vanaf maand 1 bereikt & de doelstellingen die we nu voor ogen hebben gaan ook de goeie richting uit. Geholpen op alle mogelijk vlakken en krijg altijd snel feedback. Top kwaliteit als ondernemer!”

kom In contact

+31 (0)6 48 95 29 04
jerry@jerryvanstaveren.nl

 

Jouw gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt. Bekijk hier de Algemene Voorwaarden

Meer casestudy’s