Business coach & Online strateeg

 

Jerry van Staveren ontdekte al vroeg zijn passie voor verkoop en resultaat. Hij heeft sindsdien gewerkt als Sales -Manager & Business coach voor de grootste Nederlandse bedrijven, zoals o.a. topondernemer Eelco de Boer, Reed Business & Kenwood.

Tegenwoordig begeleidt hij ondernemers in maatwerk 1-op-1 coachingtrajecten om meer resultaat te halen en deelt hij zijn expertise (sales/online strategie) bij bedrijven in workshops door heel het land.

Vanuit Rotterdam & Houten helpt hij jou om het volgende niveau in jouw business te bereiken.

o.a. verschenen op

blik achter de schermen

opdrachtgevers

Volg Jerry op

veel gestelde vragen

WAAROM ZOU IK NAAR JOU MOETEN LUISTEREN?

Wanneer je ondernemer bent of eigenaar van een bedrijf en geen zin hebt om opnieuw het wiel uit te vinden.

Wanneer je geen uren wil spenderen aan generieke (online) cursussen, trainingen of seminars, die uiteindelijk niets zeggen over jouw specifieke situatie. Als je niet tevreden bent met het resultaat van je huidige inspanningen of partners. Of als je simpelweg het gevoel hebt dat je veel meer uit online kan halen dan je momenteel doet. Dan zou je naar mij moeten luisteren!

En waarom?

Even kort gezegd: Ondernemers helpen hun doelen te bereiken is wat ik fulltime doe!

Het is kennis die ik zelf heb opgedaan vanaf het moment dat ik mijn eerste salesvloer betrad als 15 jarige en die mij later Business Coach bij de grootste online ondernemer van Nederland (Eelco de Boer) heeft gemaakt en langs functies als Teamleider bij Reed Business en Sales Manager bij verschillende gerenommeerde partijen uit de  Nederlandse zakenwereld heeft gebracht, zoals o.a. Kenwood en OTTO.

Het is kennis vanuit de verschillende Masterminds waar ik deel van heb mogen uitmaken, en van de mastermind die ik momenteel zelf beheer. Allemaal praktijkkennis van partijen en ondernemers die op dagelijkse basis het onderscheid maken en aan de top staan in de business wereld. En dat is kennis die ik met jou wil delen.

Mastermind met o.a. Eelco de Boer, Aartjan van Erkel & Anne Raaijmakers

En omdat ik weet dat likes uiteindelijk helemaal niets zeggen over jouw resultaat. Dus ben je uitsluitend geinteresseerd om meer likes of reacties te krijgen op je Facebook pagina, dan wil ik je adviseren om dit venster direct te sluiten.

Wil je echter online strategisch gaan inzetten om uiteindelijk meer cliënten, meer vrije tijd, meer omzet en meer resultaat te behalen dan ben je bij mij aan het juiste adres! Als je kort gezegd het internet voor je wilt laten werken, i.p.v. heel druk te zijn met druk zijn.

Het gaat mij uiteindelijk om resultaat en winst. Wel met een sterke online focus, omdat je daar tegenwoordig veel meer kan bereiken in een korte tijd dan in de offline wereld.

Ik kom dan met name het best tot mijn recht bij bedrijven die dezelfde focus hebben en meer resultaat willen, met minder moeite. Met partijen die weten dat likes niets zeggen en weten dat het plaatsen van content op Social Media of het hebben van een website alleen niet voldoende is.

Met Eelco de Boer

WAAR KEN IK JOU VAN?
  • Misschien heb je mij voorbij horen komen op de grootste business podcast van Nederland (Studio Maestro)
  • Ben je bij de lezing geweest voor de HvA in de grootste locatie van de Hogeschool van Amsterdam
  • Heb je het interview gehoord bij BNR of
  • Misschien heb je mijn youtube kanaal gezien met over de 100.000 views?
  • heb je één van mijn blogartikelen gelezen op Internet Succes Gids of Linkedin?
  • Of misschien juist wel het interview gelezen door Internet Succes Gids?
  • Of mijn tips gezien op het kanaal van Online Bazen?

Ik ben dan ook overal aanwezig en dat is niet zonder reden. Ik geloof erg in:

“Practice what you preach”

En dat kan ik jou (jullie) ook leren, mits je de workshop boekt.

HOE ZIET JOUW COACHING ER IN DE PRAKTIJK UIT?

Ik geloof in maatwerk, dus dat verschilt per keer. Het heeft namelijk geen zin om je te overspoelen met allerlei technieken, strategieen of tools die niet passen bij jouw situatie!

De basis wordt gelegd door jouw persoonlijke wensen en verwachtingen.

Dat is de basis waarop ik alles insteek, om daarmee gericht jouw specifieke knelpunt, de gewenste doelen en de verwachting van jou als ondernemer en bedrijf naar voren te kunnen halen. Elke markt heeft namelijk zijn eigen nuances, met een eigen doelgroep, specifieke producten of diensten en daarom de behoefte aan een compleet eigen aanpak. 

En voorkom ik dat je wordt gebombardeerd met informatie waar je uiteindelijk toch niets aan hebt. Want het draait bij mij om resultaat.

AAN WAT VOOR INVESTERING MOET IK ONGEVEER DENKEN?

Als het over een workshop gaat kan ik daar heel transparant in zijn:

éénmalig: €897 ex of in

2 termijnen: € 497 ex

Dit is voor een workshop op een locatie naar keuze, van ongeveer 1 dagdeel, met maximaal 10 deelnemers vanuit jouw organisatie of netwerk.

Wanneer er meer mensen aanwezig zullen zijn, wordt het tarief anders, aangezien de interactie en het maatwerk maken dan steeds uitdagender en lastiger wordt.

In dat geval kan je de wensen en aantal deelnemers mailen naar jerry@jerryvanstaveren.nl en dan maken wij een maatwerk workshop met bijpassende maatwerk investering.

Voor coaching moet je ongeveer rekening houden met een zelfde investering. Gedurende de hele periode ben ik en mijn netwerk beschikbaar voor al je vragen of hulp.

Daarnaast komen we gemiddeld om de 4 – 6 weken face-to-face samen om de resultaten te evalueren, de stappen voor de aankomende tijd vast te stellen en nieuwe zaken op te starten.

Zodat we gestructureerd aan jouw doelen kunnen werken, zonder dat je overspoeld wordt.

VOOR WIE IS JOUW DIENSTVERLENING GESCHIKT?

Mijn expertise is bedoeld voor iedereen die concreet aan de slag wil gaan met online-strategie en slimme salestechnieken, om daarmee het resultaat van hun bedrijf te vergroten.

En daar draag ik persoonlijk zorg voor!

Geen generieke of ’13-in-een-dozijn’ coaching, maar juist een interactieve en persoonlijke coaching, toegespitst op jouw specifieke situatie en doelen!

Zodat jij direct aan de slag kunt en het optimale resultaat kan gaan behalen.

WIJ WILLEN EEN WORKSHOP, MAAR HEBBEN MEER DAN 10 WERKNEMERS

Uiteraard is het mogelijk om met een grotere groep een workshop aan te vragen.

We zullen dan alleen een aangepaste variant moeten maken, aangezien de interactie dan moeilijker en intensiever wordt.

Om dit bespreekbaar te maken: mail naar jerry@jerryvanstaveren.nl en dan komen wij samen tot een gepaste oplossing

STUUR JE EEN FACTUUR?

De financiele afhandeling voor een workshop word normaliter compleet geautomatiseerd gedaan via de “reserveren”-knop.

Aan mijn coachingklanten stuur ik een digitale factuur per mail, met daarop een gepaste termijn. Wil je liever een fysieke factuur? Dan kan dat uiteraard ook!

Maar laten we niet op de zaken vooruit lopen en eerst ervaren of wij een right match zijn, door hier jouw afspraak te maken

HET KAN NIET BIJ MIJ OP KANTOOR

Normaliter kom ik naar jouw kantoor toe om daar ter plekke een coaching en/of workshop te geven. Dat is voor mij ook prettig, omdat ik op die manier ook een gevoel kan krijgen bij de organisatie en ik het dus veel meer kan toespitsen op jouw specifieke situatie.

Maar het komt voor dat organisaties geen geschikte ruimte hebben voor zo’n workshop of coaching en daar heb ik ook een oplossing voor.

Qua qoaching spreken we dan gewoon op een plek af die voor ons beide werkt. Zo spreek ik met mijn clienten af bij hotels, in restaurants of zelfs op een geschikte locatie langs de snelweg.

Ik geef je daarnaast de mogelijkheid om de workshop te volgen op één van mijn eigen kantoorlocaties.

Stationsplein 45 in Rotterdam

Duikboot 7 in Houten

Er worden dan overigens wel extra kosten per deelnemer in rekening gebracht i.v.m. de huur van o.a. de beamer, het voorzien van hapjes en drankjes en huur van de zaal. Deze extra kosten liggen ongeveer op €50 extra per deelnemer.

IK WIL EEN WORKSHOP OVER HET GEBRUIK VAN SOCIAL MEDIA, MAAR TWIJFEL OVER DE INHOUD.

Dat is het grote online probleem: Er zijn zoveel mogelijkheden dat we vaak door de bomen het bos niet meer zien.

Daarom is de nulmeting en de interactie zo belangrijk. Dat is de basis van de workshop en vanuit daar wordt alles vormgegeven.

Want je zou bijvoorbeeld kunnen denken dat Instagram nu geweldige kansen biedt voor jouw organisatie, maar is dit gezien jullie doelen en verwachtingen (targets etc) niet het optimale kanaal om in te zetten.

Het zou dan weinig zin hebben om met Instagram de diepte in te gaan toch?

Ik kijk daarom naar jullie doelen, doelgroep en expertise en daar koppel ik de strategie aan die jullie naar die doelen gaat brengen.

Zonder verspilling van tijd, budget en mankracht.