Business coach & Online strateeg

 

Jerry van Staveren (Amsterdam 1981) ontdekte al op vroege leeftijd zijn passie voor verkoop. Hij heeft sindsdien gewerkt als o.a. Sales -Manager & Business coach voor de grootste Nederlandse bedrijven, zoals topondernemer Eelco de Boer, Reed Business & Kenwood.

Tegenwoordig begeleidt hij ondernemers om meer resultaat te behalen en deelt hij zijn expertise in workshops door heel het land.

Gevestigd in Rotterdam & Houten helpt hij ondernemers om het volgende niveau in hun business te bereiken.

 

Jerry te gast bij

Blik achter de schermen

Opdrachtgevers

Volg Jerry op

Veelgestelde vragen

WAT IS JOUW ACHTERGROND?

Geboren in Amsterdam & al op vroege leeftijd “besmet” met het verkoop virus. Op zijn 15e maakte ik al mijn eerste opwachting op een sales-vloer. Gewapend met een headset voerde ik mijn eerste koude salesgesprekken voor BRC, dat inmiddels is uitgegroeid tot het welbekende ‘weekendjeweg’ & Bookit.

Verkoop & targets behalen heeft mij sindsdien niet meer uit zijn greep verloren.

Na het behalen van mijn bachelor (BBA) Commerciele Economie aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik mijn verkoopkwaliteiten verder uitgebouwd bij het gerenommeerde Reed Elsevier waar ik begon als Account manager, maar al snel doorgroeide tot Teamleider met een eigen groep ‘verkoopkanjers’.Jerry van Staveren - Reed Business

De eerste stappen als coach werden gezet. Het was toentertijd mijn missie om Sales Manager te worden. Niet lang daarna kreeg ik die kans bij OTTO, uitzendorganisatie van het jaar 2014/15, waarbij ik grote klanten onder mijn hoede nam & een team van account managers aanstuurde.

De volgende uitdaging bracht mij naar Metro Cash & Carry, de overkoepelende organisatie van Makro, Staples & MediaMarkt, waar ik aan de slag ging als Adviseur. Gericht om high-end klanten naar het volgende niveau te brengen & tevreden te houden ondanks een dalende markt. Niet altijd even makkelijk kan ik je verzekeren.

Maar de puzzelstukjes vielen pas echt op hun plaats toen ik de kans kreeg om ondernemers te gaan coachen bij de coachingsorganisatie van Eelco de Boer: Winst.nl.Untitled design (63) Hierdoor kon ik mijn sales ervaring koppelen aan mijn passie om mensen oprecht verder te helpen.

Na met veel plezier deze functie te hebben vervuld & deel te hebben mogen uitmaken van verschillende mastermind groepen was de tijd echt aangebroken om op eigen benen te staan.

Om ondernemers te helpen het volgende niveau in hun business te bereiken en versneld stappen te zetten met bijna 20 jaar praktijkervaring

Maak hier jouw AFSPRAAK voor een kennismaking

Mastermind Groep

WAT IS JOUW SPECIALISME?

Ik heb vooral veel ervaring op het gebied van sales, verkoopbevordering & strategie.

Dat gaat van (online) marketing (met mensen in gesprek komen), tot het verbeteren van de verkoopgesprekken tot conversieverhoging & eigenlijk alles wat daar tussenin zit. Met een sterke online focus, omdat je online vandaag de dag veel meer kan bereiken dan offline. En ik werk liever smart dan hard, jij toch ook?

Ik kom met name het best tot mijn recht bij ondernemers die dezelfde focus hebben & meer omzet willen behalen met minder moeite. Je zou me dus eigenlijk een verkoper verpakt als online strateeg kunnen noemen.

Spreker Collage

WAAROM EEN BUSINESS COACH?

“Praktijkervaring is niet een manier om te leren, het is de enige manier om te leren” – Albert Einstein

Er zijn eigenlijk maar 2 manieren waarop wij mensen leren: Door zelf te doen of door iemand anders het voor te laten doen en dit te kopiëren.

Het verschil tussen een expert & een beginner daarin is simpelweg de tijd die geïnvesteerd is. Een vuistregel die ze hiervoor hanteren is ‘de 10.000 uren regel’. Deze stelt dat jij jezelf pas expert kan noemen als je minimaal 10.000 uur besteed hebt aan het verfijnen van een vaardigheid.

Maar als je eerlijk bent….Heb jij tegenwoordig nog wel 10.000 uur?

Dat is juist waar de expertise van een business coach het best tot zijn recht komt!

Gebruik maken van de 10.000 uren van een andere expert en zijn netwerk om daarmee versneld stappen te zetten, zonder zelf het wiel opnieuw te hoeven uitvinden.

Waarom de term business coach?

Toen ik besloot ondernemer te worden was het grootste knelpunt de functietitel die ik ging hanteren.

Sales manager, Business coach, Online Strateeg, Ondernemers Consultant, Verkoop Guru, Internet Marketing Expert. Het waren allemaal termen die mensen gebruikte om mij te omschrijven.

Maar eigenlijk wilde ik helemaal niet in een “hokje” geplaatst worden. De minste weerstand en tevens grootste herkenning bij anderen was de term “Business Coach” en daar ben ik toen voor gegaan.

Waar het echter op neerkomt is dit: Ik wil jou of je business gewoon verder helpen en welke naam je op mij plakt maakt mij eigenlijk niet zo veel uit. En ik hoop jou ook niet.

WAT IS JOUW GROOTSTE KRACHT?

Bij mij draait alles om resultaat. Dat wil zeggen: Omzet, conversie & connectie met jouw bezoekers. Omzet is nodig om jouw business draaiende te houden & naar het volgende niveau te trekken. Zonder omzet is je bedrijf ten dode opgeschreven. Daar ligt mijn focus & daar ligt mijn kracht.

Tevens zie ik mijn netwerk als mijn grootste asset. Door met mij te werken werk je tevens met de grootste experts in hun vakgebied. Dit gaat van copywriters, tot webdevelopers, tot aan marketing experts. Ik geloof dan ook absoluut in de quote “alleen ben je sneller, maar samen kom je verder”

WANNEER ZOU IK MET JOU MOETEN WERKEN?

Heb jij het gevoel dat je vooruit wil & direct resultaat wil behalen, zonder tijd en energie in het “experimenteren” te steken? Dan kom ik goed tot mijn recht. Wanneer je versneld stappen wilt zetten, zonder het wiel opnieuw te hoeven uitvinden.

De keuze is reuzen en er zijn online zoveel mogelijkheden dat we vaak door de bomen het bos niet meer zien.

En in veel gevallen hebben we dingen al eens geprobeerd, maar juist in de dingen goed doen, op het juiste moment met de juiste middelen zit het verschil. Die zorgen ervoor dat het een doorslaand succes wordt, of sterft in schoonheid. Ik help jou om die puzzelstukjes goed neer te leggen en jouw business nog succesvoller te maken.

Maar laten we eerst contact met elkaar opnemen om jouw wensen en verwachtingen te bespreken. Dan kunnen we ervaren of we de juiste match zijn.

JvS Business Coaching Start nu

HOE ZIET EEN SAMENWERKING MET JOU ERUIT?

Ik geloof in maatwerk, dus dat verschilt eigenlijk per ondernemer. De basis daarin wordt gelegd door jouw behoefte, wensen en verwachtingen.

Ten allen tijden beginnen wij met een “nulmeting” die bestaat uit een telefonisch gesprek waarbij wij de knelpunten & verwachting bespreken. Op basis van dit gesprek starten wij (mits er uiteraard raakvlak is) onze samenwerking.

WAT KOST HET?

De basis van een samenwerking wordt veelal gelegd door 3 varianten: Het Senior, Medior of Junior traject met elk hun eigen investering. We kiezen daarbij het traject dat het best past bij jouw behoefte. Deze varianten moet je eerder zien als richtlijnen, als basis waarop we jouw specifieke samenwerking bouwen. Want zoals gezegd “alles wat ik doe is maatwerk”.

Twijfel je? Dan zou ik je willen adviseren om het éénmalig uit te proberen. Je kan dan zelf ervaren of het de juiste stap voor jou is.

De mogelijkheden om éénmalig gebruik te maken van mijn diensten vindt je HIER