De uitvalsbasis voor alle brainstorm sessies, workshops en vergaderingen van Jerry is gevestigd in het Amerikaanse Cambridge Innovation Center (CIC) in het Groot Handelsgebouw in hartje Rotterdam.

Het is de missie van het CIC om daar de komende 5 jaar rond de 550 innovatieve bedrijven te huisvesten en zo haar internationale netwerk van ondernemers, investeerders en bestaand bedrijfsleven samen te brengen.

”Rotterdam heeft ongelooflijke potentie. Het is een internationale doorvoerhaven en de thuisbasis van de grootste haven van Europa, met sterke universiteiten in de regio en een ongekende arbeidsethos. Rotterdam staat bovendien voor grote dynamiek. We zijn enthousiast om daarvan deel uit te maken” – Tim Rowe, CEO CIC

Het hoofdkantoor van CIC staat in Amerika, vlakbij het Massachusetts Institute for Technology (MIT) en Harvard. De aantrekkingskracht is extreem groot. Het beroemdste CIC bedrijf is Google Android, maar het bleek ook dusdanig aantrekkelijk voor partijen als Shell en Apple Dat geldt tevens voor veel andere bedrijven zoals o.a. Google, Microsoft, Amazon en Facebook

Kortom: Een plek voor zakelijke inspiratie, innovatie & groei

Locatie

Homepage

Jouw gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt.

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden

Als ik iemand een business coach zou aanbevelen, zou dat zonder twijfel Jerry zijn.

Wat Jerry zo bijzonder maakt is dat hij als een van de weinigen aan andere ondernemers kan uitleggen waar ze de fout in gaan
& hoe ze dat op een slimme wijze kunnen aanpassen en verbeteren.

Ik sta steeds weer te kijken van hoe de opdrachtgevers van Jerry met dezelfde, of zelfs minder inspanning, veel betere resultaten behalen.

What a talent!

Peter Post

Eigenaar van Peter Post Copywriter

Ik ervaar Jerry als gestructureerd en deskundig.
Wat hem onderscheidt is consistentie, structuur en goede opvolging.
Hij is enthousiast, geeft klanten een goed gevoel, houdt echt van zijn vak en is altijd op zoek naar ontwikkeling hierin.
Aan Jerry heb je een stabiele factor en een “omzetverhoger” voor je bedrijf

Eelco de boer

Eigenaar van Winst.nl

Met Jerry als coach heb ik mijn eerste klanten binnengehaald & ben ik steeds verder uitgegroeid. Hij heeft mij dan ook niet één, maar vele eye-openers geboden met betrekking tot ondernemen.

Hij heeft mij nooit verteld wat ik ‘moest doen’, maar mij d.m.v. zijn ondersteunende manier van coachen, zelf laten ontdekken. Hierdoor is het veel beter in mijn systeem komen te zitten & durf ik ook zelf beslissingen te nemen.

Altijd met een merkbare diepe passie voor het vak en de beste bedoelingen om je oprecht verder te helpen in je bedrijf. Eeuwig dankbaar!

Janne Schuijn

Eigenaar van Ladies Lifting PT

Ik heb het geluk om met Jerry te kunnen samenwerken

Hij geeft me een beter inzicht in het e-commerce wereldje , wat trouwens niet altijd evident is! Door zijn inzicht en visie in het online verkopen gaat mijn business de goede kant op

Wat mij betreft is Jerry een echte aanrader!

Dirk Tibax

Eigenaar van Shopandalucia