Optimale marketing en sales funnel

De Marketing Handleiding

Een handleiding boordevol praktische marketing tips & strategieën om daarmee de ideale marketingmix voor jouw onderneming samen te stellen.

Marketing die je niet alleen meer klanten gaat opleveren, maar tevens meer vrije tijd gaat geven.

download

 

 


 

De 26 grootste verkoopfouten

De 26 Grootste Verkoopfouten

Er gaat veel tijd, energie en omzet verloren door simpel te voorkomen fouten in het verkoop gesprek. 80 procent van verkopers maken deze fouten. Door op de hoogte te zijn kan jij dit in de toekomst voorkomen.

Breng je verkoop naar het volgende niveau & haal niet alleen meer omzet binnen, maar gun jezelf ook meer vertrouwen & plezier tijdens jouw gesprekken

download

 

 


 

Ebook - Salespage Cover

Next Level Sales Page

Wil jij het geheim weten? Het geheim dat partijen zoals Apple gigantische omzet pieken geeft? Ontdek dan nu de kracht van een lancering & download het stappenplan.

Een stappenplan dat je bij de hand neemt & je inzicht geeft hoe je van A tot Z een succesvolle lancering vorm geeft. Volg de grote spelers & ga ook jouw product of dienst met een knal in de markt zetten.

download

 

 


 

de Online Toolbox

De Online Toolbox

Zie je ook door de bomen het bos niet meer? Online zijn er zo veel tools beschikbaar dat het overzicht compleet zoek is.

Wil je eindelijk overzicht & een blik achter de schermen krijgen in welke tools succesvolle online ondernemers gebruiken? Download nu dan de toolbox: Een overzicht van de beste online tools om jouw business naar het volgende niveau te helpen.

download

 

 

 


 

Snapchat Handleiding JvS

Snapchat Handleiding voor Ondernemers

Ontdek in deze korte video handleiding wat deze laatste social media hype precies inhoudt, hoe het achter de schermen werkt & hoe jij het kan inzetten voor jouw bedrijf.

Een praktische handleiding, die simpelweg de facetten belicht die je nodig hebt & van waarde zijn voor ondernemers

download